Harisnya karácsonyi horgolt minták

Posted by Jiky at 6:58 AM

Friday, December 4, 2009

Karácsony a remek alkalom a családi összejövetel, ha ez pontosan mit is fog hiányozni ebben a szezonban, hogy a lényegét ünneplő Karácsony otthon karácsonyi karneválok "horgolt karácsonyi állattartási szokások.

* Hozd vissza a régi emlékek által gifting személyre szabott horgolt harisnyák el a testvérek vagy a barátok. Az ilyen horgolt karácsonyi harisnya, használhat két vagy három színt felváltva vízszintes sorokban. Egy nagyon vékony határ közelében a bilincset, használjon világosabb árnyalatot később. Ezen az akkor kötött vagy hímez a címzett nevét valamilyen élénk színeket. A másik szokásokat a harisnya is összhangban a személy ízlés és a szeretet. Érdemes lehet hogy a karácsonyi témát, amely a használati szokások karácsonyfák egy vastagabb sor felső részén a boka, majd angyal, hóembert, vagy csillagok, ahogy felmegy.
* Ha szeretnél egy különleges tároló magad, elszabadul a szokásos piros-fehér kombinációk és válasszák néhány pasztell árnyalatú kék vagy rózsaszín. Start dolgozó sarok a lábujjak szerkezetének kis hullámok váltakoznak pontokkal. Után a teljes állomány megtörtént, vastag csipkés szegély kell szőtt fehér külön-külön, amelyeknek a hurok a szalagot. The Lace kell varrott közelében mandzsetta és a szalagot a test színe is kötődik. Díszíteni tovább, akkor a kis öltés gyöngyházfényű gyöngyökkel vagy flitterekkel a pontok közötti hullámos mintákat.
* A hagyományos négyzet harisnya is elvégezhető horgolt. Ennek érdekében használhatja fonalakból bármely két színben. A szegély lehet egyik szín és a test a másik. De lehet kötött mintákat a többi szín a szervezetben. Virágos minták lesz ideális négyzet harisnya, amely a nagyi használhatók fel.

Próbáljon ki néhány horgolt karácsonyi állattartási szokások és megünnepelni ezt a karácsonyt karácsonyi karneválok.

0 comments: