Christmas Tree Harisnya

Posted by Jiky at 2:58 AM

Thursday, December 3, 2009

Christmas Tree harisnya
Karácsony a sarkon és találd ki, mi? Mindenki elfoglalt vásárol díszítés díszítésére saját karácsonyfát. De mi a helyzet vásárol Christmas Tree Harisnya vagy lehet egy egyedi tervezés szerint, saját preferenciáit és íze. Jól hangzik, nem igaz? Itt vagyunk, elégedett lesz néhány egyszerű tipp arra, hogyan kell járni a díszítő egyedi tervezésű Christmas Tree harisnya.

Tippek a Christmas Tree Harisnya

* A Christmas Tree Harisnya kell egy ésszerű méretű, annak érdekében, hogy viszonylag tisztességes méretű karácsonyfát, hogy beleférjen így kényelmesen elég hely peremén további díszítmények.


* Mindig jobb-hoz használ egy árnyalatot, ami gél jól a zöld szín a fa. Kiegészítő szín, vagy a jellegzetes karácsonyi piros színben, mint a kívánatos, amennyiben a háttérben a fa van szó, csak a nagyon divatos manapság választhatja jazzy árnyalatúak.


* Ne használjon túl sok díszítmények a háttér, mivel ez a fa, amit be kell emelni. Szépen hímzett arany vagy ezüst árrés burkolatok nézni tisztességes. Díszes selyem csipkék és kis sallang is fel lehet használni.


* Ne lásson nehéz harangokat, csecsebecsékkel a karácsonyfa. Hagyjuk elég hely a felső elhelyezésére ezüst csillag.


* Gyöngy, flitter, kristályok lehet használni kiemelni a fát. Kapcsoló egy kis hímzés a gyöngysor adhat hozzá egy csipetnyi báj, míg ugyanakkor tükrözi kreatív kanyarban.


* Személyre Harisnya bevéséssel a nevét a szőrme, bársony és szatén mandzsetta a telepítésre.

0 comments: