"A rémálom Karácsony előtt 'Movie

Posted by Jiky at 11:58 AM

Monday, December 21, 2009

A karácsony elképzelhetetlen anélkül, hogy 1993 film Rémálom karácsony előtt. Karácsony karneválok itt minden, amit szükség "A rémálom Karácsony előtt" a filmet. Arról szól, lakói Halloween Town, aki elrabolja a Mikulás, és megteszi a karácsonyi egy évet, és a káosz a következőben.

A filmet rendezte: Henry Selick és írta Tim Burton. Jack Skellington, a sütőtök királya Halloween Town, a megunta csinál ugyanaz a dolog minden évben Halloween. Egy nap megbotlik Christmas Town-ba, és az így meghozott azzal az elgondolással, hogy a karácsonyi próbál honos denevérek, gnómok goblinok and Halloween városban, hogy segítsen neki betartani Halloween helyett a karácsonyt, de nem kap meg igaza van.

A filmet eredetileg a Disney, mint a következő generációs filmgyártás. Mire a trailer jelent meg, a termelési csapat megváltozott (Touchstone Pictures, a Disney részlege), valamint az összehasonlítást Walt Disney, mivel az új nagy animátor eltûntek. Pletykák, hogy a repültünk körül volt, hogy a Disney nem tett PG filmek. Michael Eisner, az akkori elnök-vezérigazgatója a The Walt Disney Company, megtaláltam a film "túl sötét a gyerekek és azt csinálják a Próbakő. 2006 októberében, a film lesz-ben újra kiadták 3-D szerint a Walt Disney Pictures banner.

Tim Burton azt mondta, hogy az eredeti vers ihlette miután látta Halloween árut megjeleníteni egy boltban veszik le, és helyébe egy karácsonyi kijelzőn. The tagline szól "A kísérteties meséjét gonosz humor és lélegzetelállító animáció." Check out more karácsonykor Carnivals'The Rémálom karácsony előtt "a filmet.

0 comments: