Horgolt karácsonyi Harisnya

Posted by Jiky at 1:58 PM

Friday, December 4, 2009

Ha megunta az egyhangúságot a minták és színek a harisnya minden karácsonykor, kipróbál valami mást ebben a szezonban. Itt a Karácsony karneválok néhány egyedi ötletek horgolt karácsonyi harisnya.

* Összhangban a hópehely témája a karácsony, elképzelhető, hogy a horgolt harisnyák szőtt sötétkék, égszínkék és fehér, a sötétkék kékek elsősorban a ráncait a bilincset, a boka és a sarka. A fehér és véletlenszerű csíkokkal égszínkék képezhet a szervezetben. Világoskék csíkos hozza a hatását a hópelyhek.
* Crochet karácsonyi harisnyát lehet személyre szabott, tehetséges barátainak. Testreszabására, akkor a neve összefonódott a barátok mellett a bilincset. Ez kölcsönöz egy nagyon különleges tapintású és meleg az Ön érzéseit a karácsonyi ajándékot.
* A szép függőleges cornrows szőtt tojáshéj színű fonal tud nagyon józan harisnya. Ez lesz elég eltérést a szokásos amik széles körben található.
* Ha nem beszél semmilyen olyan minták teszik a rendes horgolt állomány minden szín, amit szeretne. Aztán lehet öltés harangok szerte a harisnyák, nyakkendő szalaggal a határon mellett a bilincset, illetve díszítjük pinecones.
* Crochet használja ki az együttműködés szabadságát sző semmilyen mintákat az Ön harisnya kedvedre. Ez egyaránt lehet ikonokat társított karácsonyt, mint a karácsonyfa, hóembert, stb, vagy a kedvtelésből tartott macska is a fő mintát is.

0 comments: