Karácsony játszik Gyermek

Posted by Jiky at 4:58 PM

Thursday, December 31, 2009

Karácsony játszik Gyermek
Karácsony egy izgalmas időszak a gyermekek számára. Élveznek egy hosszú téli vakáció az iskolában alatt a karácsonyi idő. Ezért töltenek a nyaralás figyelje a különböző karácsonyi játszik tartott a környéken.

Karácsony Plays for Children biztosít világos ötleteket a különböző karácsonyi legendák ábrázolása a Bibliában.
Karácsony játssza
Alább egy lista tetejére karácsonyi játszik Gyermek

Láttad már Karácsony - A karácsonyi játék középpontja egy fiatal fiút keres karácsonyra. Úgy néz nehezen találnak, aki tud mond meg neki, hol találja meg. Ez a kabaréjelenet van írva kell végezni a fiatalok. Jamie egy tinédzser fiú a főszereplő. Kisgyermekek ruha és bocsássa rendelkezésre a csoportkép a betlehem, amely tárt fel a színpadon, a végén a játék. A fellépés zajlik a színpad előtt a betlehem készlet a függöny mögött, amíg a végén. A gyerekek, akik alkotják a betlehem énekelni ki az énekeket.

Jászol Mania
- Ez a történet a karácsonyi elmondta egyedülálló módon át szempontjából minden egyes darab a betlehem. Ebben a zenei, az állatok, amelyeket a lakóhelyüket elhagyni kényszerült a Krisztus születése felszereltséggel rendelkezik. A "cool keleti fiúk" outwit a csúnya Heródes. It's a karácsonyi parti, mint még sosem látott.

Karácsonyi Mesék Gyermekek
Papa Martin's Christmas - Ez a gyönyörű játék alapja Tolsztoj klasszikus Mese egy cipész, aki álmodik, hogy Jézus fogja látogatni őt a következő napon. Tölti a napot figyeli és várja közepette néhány félbeszakítja szoruló személy segítségét. A nap végén úgy érzi, szomorú, hogy Jézus nem azért jött meglátogatni, de hallja az Úr azt mondta neki: "Mit tettél másokért, értem tettél."

0 comments: