Felt Christmas harisnya

Posted by Jiky at 4:58 AM

Monday, December 7, 2009

A karácsonyi érezte harisnya készlet tökéletes családi ereklye ajándékot egy gyermek vagy egy unokája. Karácsonyi karneválok birtokol kapott stílusokat úgy érezte, karácsonyi harisnya kit a klasszikustól a modern kézzel festett top tervezők, így a varrás készségek hozza a legjobb eredményeket.

* Az összes vonat fedélzetén található lebélyegzett érezte flitter, gyöngy, tű, fogselyem és utasításokat. Ez magában foglalja egy pár kocsi élénk színek megrakott karácsonyi jó.

* The Beach Santa Harisnya Kit mutat a zöld és a piros Santa strand papucsban séta a homok. A készlet tartalmaz fonal, cérna, nyomtatott nemez, gyöngy, flitter, tű és utasítások egy ábécé.

* Wall Hanging szett tartalmazza a karácsonyi örömök a harisnyák, szoknyák és fa dísztárgyak.

* A Christmas Carousel Harisnya Kit-ben érezhető appliqué with préselt filc, gyapot fogselymet, Jingle Bells zene chippel, flitter, gyöngy, tű, irányok személyre szabás és utasítások angolul, franciául és spanyolul.

* A karácsonyi Manager Kit tartalmazza lebélyegzett éreztem, hímzés fogselymet, flitter, gyöngy, 2 tű és utasítások. Szokások is, létezik, valamint az elöl, hátul.

* The Christmas Tree Adventi naptár egy érezhető appliqué kit tervezte Maria Stanziani megvilágított színes fény. A készlet nem tartalmazza az elemeket.

0 comments: