Pictures of Christmas harisnya

Posted by Jiky at 6:58 PM

Monday, December 14, 2009

Karácsonyi Harisnya Képek
karácsonyi háttérképek karácsonyi háttérképek karácsonyi harisnya
karácsonyi harisnya karácsonyi képeslapokon karácsonyi képeslapokon


With Karácsony a sarkon, mindenki elfoglalt vezetése vesz valamit, vagy a másik az ő közeli és drága is. Karácsony Harisnya messze a tökéletes ajándék, de igen gyakoriak is. Teremteni a különbséget gifting szerettei képei karácsonyi harisnya.

Tippek a karácsonyi Tervezés harisnya

* Teret ad a kreatív ösztöneit festéssel egy képet a karácsonyi harisnya. Tészta ez egy képeslap és ékesíti a margók béleléssel őket ragasztó csillog.


* Egy exkluzívabb nézd, illessze be a saját kézzel festett képet a karácsonyi harisnya ra-hoz egy képeslap és a vonal szélein használjon dombornyomott bársony, nemez vagy brokát.


* Ne lásson nehéz csengők és csecsebecséjük a karácsonyfa. Hagyjuk elég hely a felső elhelyezésére ezüst csillag.


* Gyöngy, flitter, kristályok lehet használni, hogy kiemelje a fa. Tengelykapcsoló egy kis hímzés with gyöngysor adhat hozzá egy csipetnyi báj, míg ugyanakkor tükrözi kreatív kanyarban.


* Személyre Harisnya bevéséssel a nevét a szőrme, bársony és szatén mandzsetta a Harisnya.


* Képek a karácsonyi harisnya lógott a kandalló vagy egy díszített fal, a háttérben is fel lehet használni, mint a falra, hogy a encasing egy gravírozott fa keretben, vagy lehet thermocol burkolat.


* Ha ezeket nem lehet érdekes neked, patent szerezni a karácsonyi harisnya és tészta őket oldalára kedvenc képkeret.


* Képek a karácsonyi Harisnya szolgálhat egy másik nagyon hasznos célra. Ne csak megáll gyönyörködni a szép képet a karácsonyi harisnya, a barátja küldött neked karácsonyra.


* Ülj le az összes olyan levelezőlapok és jókívánságokat röplapokat kaptunk ig dátumot és szitál át a terveket. Az egyik ilyen lehet megragadni a figyelmet. Start kötés a saját karácsonyi harisnya hivatkozva a mintákat festik le a képeket.


* Ne "korlátozzák magad a mintákat a képek, szigorúan. Improvizál rájuk mix párja őket a saját designs.

0 comments: