Christmas Stocking Sewing Patterns

Posted by Jiky at 5:58 AM

Wednesday, December 2, 2009

Karácsony harisnyát visel, szignifikáns kapcsolatot a gyerekekkel. Képvisel az szép és elegáns karácsonyi harisnyák igényel nagy odafigyelést. Karácsonyi harisnya varrás minták adna egy kis szükséges információkat létrehozhatja a saját kézzel készített karácsonyi harisnya.

Karácsony harisnya jönnek gazdag velúr megfelelően kell kezelni. Mintáját követik lépéseket kihozza szép terveket a harisnyát. Tegyük fel, ha tervezi összefonódott alakja Mikulás az állomány opt néhány egyedi szabályt is, hogy az állomány egy finom és látványos megjelenés. Használja fényes pamut szálak folytatni a varrás folyamatát. Gyöngyökkel, flitterekkel és fémes szál lehet használni a nagyobb hatást. Mikulás öltözött piros-fehér öltözék tükrözi a hagyományos ruhát Santa. Egy kék színű, fején a művek gyöngyök kell finoman kezelni, hogy elérjük a tökéletes szintet. A háttérben lévő állattartási alaposan fel kell egyeznie kell a színes szálak használt összefonódott az egész test a Santa.

Karácsony harisnya jönnek gazdag velúr megfelelően kell kezelni. Mintáját követik lépéseket kihozza szép terveket a harisnyát. Tegyük fel, ha tervezi összefonódott alakja Mikulás az állomány opt néhány egyedi szabályt is, hogy az állomány egy finom és látványos megjelenés. Használja fényes pamut szálak folytatni a varrás folyamatát. Gyöngy, flitter és a fémes szál lehet használni a nagyobb hatást. Mikulás öltözött piros-fehér öltözék tükrözi a hagyományos ruhát Santa. Egy kék színű, fején a művek gyöngyöket kell finoman kezelni, hogy elérje a tökéletes szintet. A háttérben lévő állattartási alaposan fel kell egyeznie kell a színes szálak használt összefonódott az egész test a Santa.

Ha Ön a hangulat ábrázoló képet a kisállat kutya a harisnyát, majd magával valami mást kell varrta a nagyobb hatást. Mellett a kutyával kötött alakja egy kutya csont kedvence lehet örömmel lát. A szín kell mennie a háttérben a harisnya. Színes selyem szalagok lehet alkalmazni kutya nyakörv. Ez fokozná a szépségét az állomány.



Következő legkedveltebb karácsonyi harisnya varrás mintákat ad a karácsonyi harisnyák trendi és divatos megjelenés. Hogy több információt karácsonyi harisnya varrás minták látogatást a honlapot karácsonyi karneválok. Ne felejtse el megosztani innovatív ötletek velünk. Mi lenne, mint köteles együttműködni.

0 comments: