Making karácsonyi dísz és kedvezmények

Posted by Jiky at 5:58 PM

Saturday, December 19, 2009

A sok szabad idő a hétvégén? Kihoz egy kizárólagos javaslat, szín fel a karácsonyi díszek. Karácsonyi dísz és kedvezmények szerves részét képezi az alkalomból, és növelik a természeti szépségek miatt díszítéssel. Karácsonyi karneválok kínál számos ötletek hogy karácsonyi dísz és szívességet.


# Színes gyertyák gyönyörűen megtervezett saját kreativitását és tekert selyem szalag néz ki, mesés és nevezni izgalmas karácsonyi szívességet.

# Kártyabirtokosok, kristály kedvezmények, hópehely varázsa, hó kitömött medve és Rudolf rénszarvasok tökéletesen és ízlésesen csomagolt, selyem szalag és elhelyezni, vonzó dobozok visszaállítja mosoly az arcát a vendégeket.

# Egy kedves és puha bébi zokni lehet használni hogy egy hóembert.

# Popcorns, bebugyolálva cukorkák, áfonya és fa gyöngyöket lehet használni hogy házi koszorúkat. The füzér biztosan növelése szépségét dekoráció.

# Angel dísztárgy ad mennyei érint a karácsonyfát. Használhatja édes fagylalt kúpok, hogy a mennyei angyalok. A díszítőelemek lógott a fák biztosan elkapni a csodálatát a vendégeket.

# Megszakadt számok és tájképeket régi karácsonyi képeslapokon. Vigyen fel egy kis ragasztót rá, majd terjedt ragyog rajta. Ezáltal egy szép darab Karácsonyi dísz. Vigyeelazördög be a karácsonyfát.

# A szép édes lollypops lehet alakítani a Mikulás.

0 comments: