Karácsony játssza

Posted by Jiky at 6:58 PM

Monday, December 28, 2009

Karácsony játssza
Karácsony van egy nagy idő a jókedv, vidám döntéshozatalban. Különböző karácsonyi játszik is szerveznek a nyaralás ideje teljes szórakozás és szórakoztatás.
Kedvenc Christmas Plays
Alább egy listát a kedvenc karácsonyi játszik. Tesz egy pillantás a listát, és nézd meg a színház közelében lehet, hogy üzembe egyet.

* A Broadway Christmas Carol

Ez a karácsonyi játék tartott a forduló Ház Theater in Silver Spring, MD, minden évben. Ebben a verzióban, A Christmas Carol éneklik a három színész segítségével parodizálja a Broadway show dallamokkal.

* Télapó Magic Hat

Ez a karácsonyi bábjáték hogy kihozza a Spirit of Christmas csodálatosan. Kilenc kéz bábok alkotják a leadott. A szemtelen elf közrejátszik egy kisfiú lopni Télapó mágikus sapka. Aki hordja a kalapot is felelős a karácsony. A Snow Fairy rájön az ördögi tervet, és bekapcsolja őket a havon.

Amazing Christmas Plays
* A Butterfingers Angel

The Butterfingers Angel, Mary & József, Heródes Nut & the Slaughter 12 Találat Carols egy körtefa van a teljes cím az e játszani a William Gibson. Ebben a történetben, Mary nem tervezi ellátni egy gyereket. The Butterfingers Angel kell meggyőzni vele. Van nevetés és szórakozás az egész show, a vége egy befelé forduló, vegye figyelembe, hogy össze karácsonyra.

* A Long karácsonyi vacsora

Az egyfelvonásos a Thorton Wilder, ez a 30 perces játék terjed 90 éves és képvisel 90 karácsonyi vacsora a Bayard családban. A fejlesztés a vidék, a bekövetkezett változások a vám-és modor, a növekedés a Bayard család, és ezek felhalmozódása ingatlan Összegezve elevenen egy szélesvásznú amerikai életet. Ez egy csodálatos darab Karácsony játszani.

0 comments: