Karácsonyi érezte Harisnya Patterns

Posted by Jiky at 9:58 PM

Sunday, December 6, 2009

A érezte karácsonyi mintás harisnya tökéletes családi ereklye ajándék egy gyermek, vagy unoka. Karácsonyi minták egy harisnya anyagból készült érezte úgy néz ki nagyon vonzó. Karácsonyi karneválok birtokol kapott stílusokat úgy érezte karácsonyi állattartási szokások a klasszikustól a kortárs kézzel festett top tervezők, így a varrás készségek hozza a legjobb eredményeket.

* Sablonok a réteg érezte, ekrü, varrás körül a területet használ varrás juttatás és az onnan való felül nyitott.
* 18 "Felt harisnya kézzel kialakított használatával az ügyfelek megrendeléseit. Ez magában foglalja a Caroling Barátok, Micimackó és malacok, karácsonyi Körhinta, A fagyöngy, Victorian House és még sok más a fény fel a karácsonyt.
* Felt appliqué Karácsony Harisnya Harisnya tartalmazza Beach Télapó, Frosty's dísz Eeyore's Christmas használó prémium anyagok és utasítások testreszabására. A lepecsételt appliqué mintával érezte lehetővé teszi, hogy etch e minták segítségével nagyon alap kötési ismeretekkel.
* Polka Dot Harisnya szükséges gombok, különböző méretű és kontrasztos árnyalatú éreztem. Halványszürke érezte, ki kell terjednie a gombokat. Végezzük el a mandzsetta és hajtsd kerületén lecsévélőgép az olló előtt lehajtható a véletlen le.

0 comments: