Karácsonyi díszek

Posted by Jiky at 2:58 PM

Friday, October 2, 2009

A legnagyobb öröm a karácsony karácsonyi dekoráció, és nem
Karácsonyi dekoráció
teljes használata nélkül a karácsonyi díszeket. Mint mi is szeretnénk díszíteni szobánkba egy látványos módon közben Karácsony, el kell fogadni az összes hogy vannak bizonyos időkorlátokat állunk szemben. Szóval, dönt a díszítő elemek és dísztárgyakat, amelyek könnyen kap, csinál és használ. Bár a karácsonyi díszek általánosan használt díszítik a
Karácsonyfája
, Akkor is használhatja őket, hogy általában díszíteni otthonában. Helyezzük a karácsonyfa a központi része a szobáját díszíti, míg a haza karácsonyra. Azt a látszatot lenyűgöző egy ügyes és ötletes használata karácsonyi díszeket.

Van néhány népszerű karácsonyi díszeket, amely könnyen van a piacon. A legújabb őrület a használatát világító karácsonyi dekoráció. Felpattintható egy kapcsoló megvilágítja mindent beleértve a baubles és a csillagokat. Zenei karácsonyi díszek is elérhetők a piacon. De, ha tudod kezelni egy kis idő és hozott egy kis erőfeszítés, megy
házi készítésű karácsonyi díszek
. Minél többet jár magát és családját közvetlenül az ünnepet, annál inkább szaporodnak az élvezet.

Hagyjuk el a képzelet szabad futtatni, miközben a karácsonyfa díszítésére. Használhatja a számos kézi készítésű díszeket a karácsonyfa. Ideális esetben a karácsonyi dekoráció kell kombinációja paradicsom és áruházban vásárolt karácsonyi díszek. Azonban egy dolog egyértelműnek kell lennie a legelején. Házi készítésű karácsonyi díszek nem feltétlenül utal az amatőr alkotások a gyermekek művészeti osztályokban. Ez egy nagyon speciális vízi jármű és utal semmi, ami nem géppel készült. Lehet vásárolni nagy házi készítésű karácsonyi díszek a különböző üzletek eladni karácsonyi dekoráció anyagok és a
Karácsonyi ajándékok
. Karácsonyi díszek a baubles és karácsonyi savanyúságok rendkívül népszerű, és minden karácsonyi dekoráció hiányos nélkül baubles. Olvasd el a további információkért a karácsonyi dekoráció a baubles és karácsonyi csemege uborkával.

Baubles és karácsonyi Savanyúságok
Tudsz képet a karácsonyfa nélkül baubles? Te talán nem. Amióta találmány Németországban a második felében a tizenkilencedik század baubles jött, hogy tartsanak központi helyen karácsonyi dekoráció egységek. Azokat eredetileg kézzel fújt üveg. Most azonban, üveg baubles viszonylag ritka, műanyag és fém baubles sokkal népszerűbbek. Baubles bejön minden szín, de zöld és a piros is eléggé nyilvánvalóan legelterjedtebbek. Baubles bejön minden formában és méretben, de te is tenni vagy díszíteni saját csecsebecse. Megfontoltan használni őket díszíteni a karácsonyi fát. Nem túlzott őket, és enged teret az egyéb karácsonyi díszek be a karácsonyfát.

A karácsonyi lé, nagyon hasonló a csecsebecse, valószínűleg találta Németországban. Azonban ez most egy nagyon-amerikai szokás használni a karácsonyi és a lé ritkán használnak más részein a világ. Ne hagyd ki rajta, és ügyesen elrejteni a lombok mögött. Hagyja, hogy a gyermek, aki úgy véli, hogy először kap egy ajándékot. Ez egy nagy út-hoz kap a gyermek részt vesz az ünnepségeket.
A Tree Topper
A Fa Topper vagy a ékessége, amely díszíti a hegyét a karácsonyfa az a része a karácsonyi dekoráció az első fogást az ember szemét. Ezért kell nagyon diszkréten gondolta ki. A csillagot, képviselő Betlehemi csillag által látott a napkeleti bölcsek idején Jézus születését, a hagyományos módon díszítésének tetején a karácsonyfa. A Star lehet, különböző méretekben és színekben. A csillogó arany és ezüst csillagok a legnépszerűbb is. Válassza ki a csillag méretét és alakját a karácsonyi fa szem előtt tartva. Tudod is használ egy angyal, nemezből vagy műanyag, mint a fa fedő díszíteni a karácsonyfát.

Felt tésztát, és karácsonyi díszek


Tészta karácsonyi díszek is rendkívül vonzó. Használja a liszt, cornstarch, víz, növényi olaj, vagy almát, hogy a tészta, attól függően, hogy a recept. Make a cookie-kat, és tartsuk egy lyuk között. Hang őket a karácsonyfa. Számos nagy érezte termékek is rendelkezésre állnak alatt a karácsonyt. Népszerű ikonok Santa Claus, rénszarvasok, hóember és természetesen a cukorkák és harangok.

Egy teljesen az eredeti formájában díszíti a haza és a karácsonyfa van mellett használ kötésű és kézzel varrott elemeket. Olvass tovább a részletes információkat kötésű díszeket karácsonyra.

Knit díszek Karácsonyra


A legelegánsabb az összes karácsonyi díszek kézzel varrott és kötött karácsonyi díszek. Használja crotchets to knit hópelyhek és csillagok. Használhatja ezeket a tételeket, amelyek nem köt csak az díszítik a fát, hanem táblák, szobák, lépcsők és más otthonában. Van sok könyv amit tanít ön hogyan lehet a legszebb karácsonyi formák felhasználásával horog és a tű. Megy keresztül, néhányan közülük, és indítja el a készítmények korai. Ha tudja, hogyan kell őket, akkor semmi sem tetszik. Blokk és keményítő a horog alkotások ad őket egy éles megjelenés. Varrott és kötött karácsonyi díszeket gyakran a legszebb módon díszíteni.

Ha azonban Ön nem biztos abban, az Ön kötés képességeit, vagy nem találja az időt rá, esetleg egy házi készítésű dísztárgyak keresztény összefonódott a boltokban. Használd kreatívan díszíteni a szobáját.

Más dolgok használhatja díszíteni fastruktúrában a karácsonyi fények, karácsonyi kártyák és karácsonyi háttérképeket. Elemes lámpák jobbak, mint az elektromos világítás. Úgy néz ki, hogy jobb és biztonságosabb is, hogy használja őket. Használja izzók csoportokban tíz-húsz-díszítik a karácsonyfát, méretétől függően a fa. Ne felejtsd el, hogy a karácsonyfa díszítése ki kell egészítenie a díszítés a szoba ahol a fa van elhelyezve.

Mobil karácsonyi díszek a legújabb őrület, az egész USA-ban. Voltak dísztárgy előtt, amit lehetett mozgatni egy string vagy más külső eszközre. A legfrissebb is azonban, hogy a saját mozgását. Santa ikonok mozgatni a fejét jobbra-oldal és hóembert ugrik fel sehova. Ők különösen népszerű a gyermekek és a felnőttek is szeretni őket.

0 comments: