Karácsony Wood Crafts

Posted by Jiky at 9:58 AM

Tuesday, October 20, 2009

Karácsony Wood Crafts a népi kézműves elemeket hozzáadni különleges ízt a karácsonyi ünnepek. Display a karácsonyi Fa Kézműves termékek gyakori alatt a karácsonyi szezonban.

Szóval, érdemes tudni a lehetőségeket előzetesen érdekében megfelelő információk birtokában dönthessenek. Néhány a lehetőségek közül az alábbiakban soroljuk fel.

Angel érezte, díszek karácsonyra
Angel érezte, díszek állnak a fajták számát. Azonban az egyszerű is egy saját varázsa. Az asztalnál történő angyal képkeretek, hogy szép showpieces. Itt három angyal állni folyó ruha és elegáns szárnyait. A háromszög alakú képkeret alább látható az arc az angyal állt a középen. A fennmaradó két angyal jelenik meg sziluettek. Elérhető világos sárga árnyalatai, zöld és lila, a Nemez díszek Angel lehet otthon is.

Wood Fémhulladék Hóember karácsonyra
Fa vendégkönyv vagy egy olyan testület, amit vágni kell készíteniük Wood Fémhulladék Hóember. Ecsetek, ragasztó, csiszolópapír, gyerek zoknik, szín, száraz rongy, sál, gombok, szalagok is kell készíteniük erre az izgalmas alkotó darab karácsonyi Wood Crafts. Bármikor hozzá a kreatív érintse az objektumhoz. Így például, akkor helyezzen fel egy piros szalagot a nyakán a hóembert.

Santa with lovas karácsonyra
Ez a "cut-and-festék alakja Santa-val lovas a fából készült modell kiválóan használható díszítő gyep.

Fából készült rénszarvas tündék karácsonyra
Block fa, homok, papír, akril festékkel kell készíteniük Fa rénszarvas tündék. Ezek a példányok a karácsony fa Mesterségek ideális helyzetben vannak az asztalnál, kandalló köpeny a díszítéssel.

Super Sized Snowflake karácsonyra
Kit érdekel, ha nem kap elég hideg egyetlen hópehely esik? Bármikor díszíteni your ajtóban, amelyik soha nem olvad el. A papír faáru mestersége extra méretű hópelyhek jön a trió. Míg a nagyobbakat ideálisak a gyep díszítése, a kisebbek kinézni, amikor lógott egy fáról fióktelep vagy korlát.

Holiday világítótestek karácsonyra
Világítótestek valójában kis gyertya lámpák. Ezek a kis papírból készült zacskók betét a gyalogjárda vagy egy úttestről. Alkotnak aranyos cutout formatervezési minták az üdülésre. A papír táskák lehetnek piros és zöld színben és a fogadalmi gyertya van szükség minden egyes papírzacskót. Felderült sötétedésig, minden gyertya teremt kedves ünnep izzás.

Jewelry Boxes for Christmas
Készült tömör kemény fából és bársonnyal bélelt, az ékszerek dobozok használható nagy karácsonyi ajándékokat. Ezek az ékszerek dobozok, eltekintve szép funkcionáló konténerek Ékszerek és hasonló áru, még jobb megjelenését ahol tartják őket. Mellett is hasznos megjelenítésére ékszer otthon, ezek a karácsonyi Wood Mesterségek példányok használható kiállításokon és kiskereskedelmi egységek is.

Karácsony Születés stabil
Fából készült modelleket ábrázoló betlehem karácsony is részét képezik a karácsonyi Wood kézművesség. Minden stabil van ellátva, elektromos fény és egy létrán a padlásra. Állatok fából kialakított és aprólékosan festett, részei a teremtés.

Trombitálása Angel Pattern karácsonyra
Ez az angyal trombitált minta hírnöke a karácsonyi a felhasználó és a felhasználó családnak. Az angyal minták szép példányai karácsonyi Wood kézművesség.

Folding Fa Basket karácsonyra
A traditional művészeti forma, amely forgalomban lévő körülbelül egy évszázad az összecsukható fa kosárban. Ez egy szép példány a karácsonyfa-díszítés, és a termék gyönyörű fa kézműves. Ez a tömör fából készült. Hajtogatott, használható, mint a háromlábú állvány, és ha annak kezelésére megszüntetésével kifejlődik a kosarába. A kosarakat készülnek különféle méretekben. Függően, a méret, ezeket a dobozokat lehet használni több célra.

Fából készült karácsonyi díszek
Fából készült karácsonyi díszek fontos részét képezik a karácsonyi díszek. Fa-, festék-, néhány alapvető eszközöket és néhány innovatív gondolkodás hozhat létre szép karácsonyi díszek. Legyen ez egy gyöngyös koszorú dísz vagy egy gomb koszorú díszítésére, akkor biztosan növelik a Spirit of Christmas. A legtöbb ilyen lehet készíteni otthon, és még a gyerekek.

Fából készült Karácsonyi Kézműves csomagok
Ha szeretné használni a kreatív szellem hogy egyfajta izgalmas karácsonyi díszek, tudod fog segíteni a fából készült karácsonyi kézműves készletek állnak rendelkezésre, hogy erre a célra. Hogy kíván-e létrehozni egy 3D-s hóember vagy a Santa illetve karácsonyfa, meg tudod csinálni az egészet egyszerűen csatlakozik a fából készült darabot rendelkezésre álló készletet.

3D Christmas Trees
3D karácsonyfák fából készült, hogy szép példány a karácsonyi dekoráció.

Karácsonyi izzó Nyaklánc Craft Kit
A karácsonyi égő nyaklánc kézműves készlet tartalma fém és fa darab. A vízi jármű darabok általában előre csomagolt, egyéni használatra.

Wood Mounted gumibélyegző karácsonyra
Fa szerelt karácsonyfa gumibélyegző egy finom mintáját famunka. Ez valójában egy finoman részletezett gumibélyegző, amely szerelt fehér juhar blokk. Ez a karácsonyi fa kézműves növeli az ünnepi hangulatot a karácsony.

Disney Fa Mounted Stamp karácsonyra
Disney Fa Mounted Stamp karácsonyra egy biztos kedvence a gyerekekkel. Disney-figurák jelennek meg a fából épített bélyegző, amely egy csodálatos darabja Kézműves karácsonyi Wood.

Fa Scrap Karácsony Projects
Fa kézműves Karácsonyi terveit a hangulat a karácsonyi ünnepek. Karácsonyi díszek, apró, kör alakú koszorú, vagy egyszerű alakú karácsonyfa is szerzett, majd a festett, ízlés szerint.

Faforgács dekoráció karácsonyra
Egy egyszerű fa Karácsonyi kézműves ötlet van-hoz használ fel innovatív módon maradt blokkokat vagy chip fa elemek létrehozására használható hamisítvány ajándékokat. Ezeket az elemeket fel lehet használni díszítésére centerpieces. Ők is lógott a fán. A blokkok fából lehet csomagolni igazi csomagolópapír. Aztán lehet szoros szálak kötnek szalagot. Ők is festett tegyék kinézni apró ajándékokat.

0 comments: