Karácsony Üzletek Delaware-ben

Posted by Jiky at 4:58 AM

Saturday, October 31, 2009

Karácsony sokkal várt eseményt, és az egyik kap látni az egész világ örült az FAG az év végére, hiszen ez az egyetlen fesztivál, hogy kötődik utókor egyetlen. De a karácsony egy egész új dimenziót, az Egyesült Államok, ha ünneplik nagy pompával and nagyságát, és ez itt, hogy azt feltételezi, animált formában.

Delavár, az egyik nyolc, dél-atlanti Államok Amerikai Egyesült Államok és általánosságban hivatkozott az "első tagállam" (ez volt az első, hogy ratifikálják az amerikai alkotmány) egy gyönyörű hely az Atlanti-óceán part menti síkságon, amely büszke arra, amiért egy Az első tizenhárom kolóniáihoz USA. Az éghajlat Delaware csodálatos, mert elüt egy tökéletes keverék között a szárazföldi és a szubtrópusi ezáltal megfosztva az esti séták a homokos szakaszain a Rehoboth, indiai folyó és a Kis Assawoman Bays puszta enlivening tapasztalat. De ha kívánják eltölteni a megelőző ünnepek napig távol őrjítő tömeg békés színhely, miközben egyidejűleg bolt a karácsonyi zuhanyozók az említett helyen, gyere a Delaware. Évzáró Üzletek Delaware-ben az elegáns, trendi és történik. Gyere és ellenőriz őket ki magadnak.

Vásárlás Delaware osztható három egymás utáni részei alapján a három telep ad otthont. Bevásárlóközpontok a New Castle megyében a következőképpen alakul: --

: Christiana Mall -

: Christiana Town Center

: Concord Galéria

Concord Mall -

Népek Pláza

A hajógyár üzletek

A falu a Trolley Square -

Malls on Kent és Sussex megyei kerülnek Dover Mall és Rehoboth Beach Tanger Outlets ill. A legjobb Ajándékcsomagok állnak C & D Ajándékbolt, Patty növényvilága Shack, New Castle County és a kosár Csomagok és Cookie Virágcsokor Sussex megyében. Ajándékot Üzletek bőven. Bloom, B'Dazzled Tervek és közel története igen népszerű.

Ha a keresett Candies, ne felejtse el meglátogatni a Candy Bouquet, Harry és David, Hickory Farms asszony, Fields, csak hogy néhányat említsünk.

Ha Önt a különleges karácsonyi jók, mint a Ruházati, akkor a következő ne feledje, bizonyos üzletek, mint az Avenue, Banana Republic, Nagy Kutya a New Castle County, vagy ha egyszerűen ellenőrzi a Bandana és a Disney store üzletekben a Sussex megyében. Kipróbálhatsz a kiskereskedelmi üzletek és a tanszéki Üzletek is. További részletek a karácsonyi Üzletek Delaware-ben jelentkezzen be a karácsonyi karneválok.

0 comments: