South Pacific Karácsony Cruises

Posted by Jiky at 8:58 PM

Wednesday, October 28, 2009

South Pacific Karácsony Cruises
Haladékot az egyhangúság a mindennapi élet és lélegezzen szabadon az egzotikus helyszínek a Dél-csendes-óceáni térségben. A lélegzetelállító táj szépségével csábít embereket pour nagy számban, hogy tárja fel a háborítatlan szépsége Francia Polinézia, a Cook-szigetek, Amerikai Szamoa, Fidzsi-szigetek és egyéb félreeső helyeken.

A South Pacific karácsonyi körutazások


# Dél-Ázsia Karácsonyi szárnyashajó viszi el a lenyűgöző helyszíneire lenyűgöző szépsége, amely kifejezi a szépségét a szezon minden sarkából.


# Az a nap ragyogó és éjszakák romantikus természetjárás révén varázslatos úti közvetíti az üzenetet, a szépség és nyugalom.


# A híres Cruise Lines nevét tartalmazza Princess Cruise Line, csendes-óceáni Cruises és mások.


# Fedezze fel a víz alatti festői szépsége a zátony körül Raiatea. Sétát az izgalmas fehér homokos strandok és érezni a meleg a szezon alatt rejtőznek a lélegzetelállító tájak.


# Fedélzetén a luxus tengerjáró juh Reef Escape és élvezze a tiszta strandokat párosul távoli szigeteken. Zamat széles körű elterjedése a tenger gyümölcsei és lefekszik a dobogó dobok be, hogy emlékeztessem önöket a szerető szezonban. The cruises elérhető luxus kényelem és kényelme teszik utazásairól egy csodálatos élmény.


# Előtt telepedett le egy túra van szükség, hogy egy előzetes döntés a szigetek a meglátogatni kívánt, mennyire biztosak vagyunk abban, hogy a kiadások és mennyi ideig van intézkedés az útra. Önnek kell választania a tökéletes körutazás ki a nagy tétel áll rendelkezésre.

0 comments: