Évzáró Nature Crafts For Kids

Posted by Jiky at 10:58 AM

Thursday, October 15, 2009

A karácsonyi ünnep a felnőtteknek is van a gyerekek részt a ravaszkodó tevékenységet. Ezek a mesterségek különböznek egymástól a saját színkombinációban, formák a méretek és témákat. A szórakoztató és élvezete is társítva van a karácsonyi gyárts tevékenység jellege kézművesség gyerekeknek, mint a neve is sugallja, a kézműves tehető a gyermekek által könnyedén.

Természet Koszorú Craft

Szükséges:

* Kartonpapír vagy karton doboz (attól függően, milyen nagy szeretné koszorú)

* Ezüst metál festék spray -

* Box vágó, kést, vagy ollót

* Glue

* Nature termékek (fenyőtobozt különböző méretű, makk, dió / dió héj, gesztenye / gesztenye kagyló, stb)


Eljárásrend

* Méretétől függően hogy szeretné, ha koszorút kell vágni hogy méretű kört a karton. Kivág egy belső körbe, ügyelve arra, hogy az intézkedés körülbelül 3-4 hüvelyk a külső szélét. Ez megadja, hogy a kiinduló koszorú

* Gyűjtse össze az anyagok, amelyek a fenti. Is felvehet, minden más tétel szerint a saját akaratát.

* Ragasszuk a fenyők toboz-ra a karton koszorút. Ügyeljen arra, hogy tér ki őket, és ne ragasszuk rájuk side-by-side. Glue őket, így úgy tűnik, hogy "állva". Glue összes diót / shells dió, gesztenye / gesztenye kagyló, stb rá a koszorút. Ön szakít meg makk, dió, gesztenye felét a különböző méretű és formájú Annak érdekében, hogy a koszorút szép töltse ki az összes helyet a koszorút.

* Hagyjuk a ragasztót megszáradni majd. megteszi a koszorút külső és festeni is ezüst színű. Hagyjuk teljesen megszáradni.

0 comments: