Primitív Karácsonyi Kézműves

Posted by Jiky at 12:58 AM

Friday, October 23, 2009

A karácsonyt ünneplik emlékeznek meg Jézus Krisztus születésének, aki szintén ismert, mint az Isten Fiát. Ez a fesztivál a keresztények és ünneplik világszerte nagy pompával and vigor. Az emberek, különösen a nyugati töltött egy nagy pénzösszeg különböző díszítő elemeket, ahogy akarják díszíteni otthonát a lehető legjobb módon. A karácsonyi kézműves szerves részét képezik a karácsonyi díszek. A primitív díszek közé tartozik a primitív Karácsonyi Kézműves.
A primitív díszek közé tartozik a primitív Karácsonyi Kézműves. Néhány primitív díszek a következők:

* Punched Tin Lantern díszek - Ezek az imádnivaló 4 cm antikolt lyuggatott ón lámpa dísztárgyak képesek felvenni egy primitív érint a karácsonyi ünnep. Az antik befejezni ad a vízi jármű egy primitív megjelenés. Lehet felakasztják egy polcon vagy csatolt egy karácsonyi ajándék.
* Rusty Tin Star Ornament E-3 inches, rozsdás csillag dísz elgyötört ón meglehetősen primitív. Van egy lyuk a lap alján. Karácsonyi fény lehet behelyezni a lyukba, annak érdekében hogy a díszítmény izzás vagy fényesen ragyog, amikor megkapja felakasztották a karácsonyfa.
* Mézeskalács Ornament Tin-dísz Ez egy évjárat keres ón befejezi, és egy bordó string fogas. Lehet felfűzve bárhonnan segítségével a bordó string fogas.
Snowman * Star Ornament-Ez díszítmény 7''magas. Ez a kéz festett batting, és egy bordó szőttes, sál, kézzel varrott arc, rozsdás Jingle Bell gombok és csillogott csillám, hogy a hatása fagyos szikrázó.
* Santa Izzó Ornament dísz-Ez a kéz a burgundi és tea festett szőttes. Méri 6''magas. Ő az ékezetes egy ütődött tea festett gyapjú szakáll, bogyók, és zöldek, továbbá rendelkezik egy drót fogas.

0 comments: