Bucilla Karácsony Mesterségek

Posted by Jiky at 4:58 AM

Saturday, October 24, 2009

Bucilla Karácsonyi kézműves széles skáláját kínálják a karácsonyi kézműves-tól needlecrafts, karácsonyi harisnya az eredeti rend Bucilla és iparművészek.

Craft Painting - Akrilfesték és egyéb eszközöket biztosítani csodálatos kézműves-festmény monogramming pénztárca vagy díszítő munkaszüneti recept doboz. Ez a rész még sok-sok szórakoztató és egyszerű festési projektek és ötletek.

Dekoratív festészet - One Stroke festés és egyéb díszítő festés technikája teszi, hogy pillanatok alatt díszíteni majdnem minden tárgyat, a folyóiratokban cookie edényben a pohártartók.

Decoupage - Ezek forró Karácsonyi kézműves készített egy kis darab papír és ragasztó. Bár a díszítő karácsonyi beltéri és kültéri jeleníti ellenőrizze gyakran a Decoupage részlegéhez összes ellátás, ötleteket.

Szövet Dekorálás - Mindössze néhány erőforrások, mint a gyöngyök, vasaló foltok, festék-és szövet szövet ragasztót létre egy teljesen új szekrény a szövetből készült dekoráció.



Glass Painting - Bucilla kézművesség széles skáláját kínálják a karácsonyi díszek üveg.

Bucilla karácsonyi díszek - Harminc apró harisnyák készült bájos kereszt-összevarrni egy csodálatos Bucilla karácsonyi dísz.

Gyerek Mesterségek - A doboz nyalóka kreatív cd kiterjed házi készítésû kirakós kirakós, bármilyen projekt talál tonna ötleteket a karácsonyi kézműves Bucilla a gyerekeknek.

Bucilla Christmas Cards - A gumi használata bélyegek, matricák és egyéb kártya téve szállítások, ez soha nem volt egyszerűbb létre saját személyre szabott kártya bármilyen alkalomra.

0 comments: