Karácsonyi díszek Arts Kids

Posted by Jiky at 8:58 PM

Wednesday, October 7, 2009

Karácsony egyedülálló lehetőséget nyújt a gyerekeknek gyakorlását kreatív képességek, az apró szem előtt mindig figyelembe véve, az új dolgokat kell tenni - olykor igen komolyan! Karácsonyi karneválok üdvözöl minden a kicsik tenni a saját gondolkodás a kupakot és próbálja ki a karácsonyi díszek művészetek gyerekek.

* Vonzóan öltözött Karácsonyi Ajándék dobozok, sequinned and csomagolva ajándék csillogó papír.

* Build mindenféle szerkezetek - várak, tornyok, felhőkarcolók, vagy bármi más veszi el a képzeletnek, azokkal a régi karácsonyi képeslapokon.

* Vágja ki színes szív-vagy karácsonyfa-alakú, vagy akár az egyszerű geometriai közül egy mobil vagy játék "string" díszíteni jövőre.

* Készítsd el saját sakktábla vagy sakktáblaszerű játék fröccsen a mount fedélzetén a szükséges színeket.

* A hagyományos tevékenység, amely soha nem a tánc gyerekeknek van téve az ajándék címkék lecsévélőgép Sheers, a bélyegre és maradék szalagot.

* Making ajándék zsákok megtakarítás a smart papírzacskó. Egy kis szalag íj néz ki egy szép barna papírzacskót.

* Scan régi karácsonyi képeslapokat a számítógép elképesztő háttérképek és képernyőkímélő fényképes programot.

* A karácsonyra konfetti a legtöbb színes papírok, lehetőleg arany és ezüst poncolt piros és zöld. Darabka megmaradt csomagolópapír lehet használni is.

* Basket dísztárgyak készült egy kis újdonság kosár pamut labda, fenyőtobozt és Holly bogyókat.

Karácsony karneválok széles körét kínálja a karácsonyi díszek művészeti gyerekek a gyermekek számára a választási. Szülők tarthatjuk kordában bajt tartva őket elfoglalva, ezt óra!

0 comments: