Karácsonyi Hanukkah and Kwanzaa Mesterségek

Posted by Jiky at 11:58 PM

Tuesday, October 13, 2009

Karácsonyi Hanukkah and Kwanzaa Mesterségek különféle csodálatos Hanukkah and Kwanzaa vízi-szer használt karácsonyi ajándékok és ajándékot. Hanuka a zsidó fesztivál a lámpákat. Családok összegyűjtése körül Menorah hogy megünnepeljék a csoda. The Menorah egy zsidó gyertyatartót egy fa-szerű alak. A Hanuka Menorah kilenc ág, az egyik minden egyes
Nyolc ünneplés éjszakák, és a megmaradt egyetlen használják a fény a másik gyertyákat. Gyönyörű kézműves kijelző add különleges ízt a Hanuka ünnepe. Az alábbiak a két népszerű mesterségek Hanukkah:

Stained Glass Menorah - Ezek készült színes darabok cellophanes. Ők ábrázolja ólomüveg kinézni lógtak az ablakon. Minden egyes éjszaka Hanukkah egy darab narancs és háztartási papír van ragasztva a Menorah, hogy képviseljék a gyertya lángja.

Papír Driedel - Eleinte a driedel sablont nyomtatták rá kártyaköteg nyomtató papír. Aztán a driedel van hajtva, és a szalma ki a lyukat.

Kwanzaa egy kulturális ünnep által megfigyelt afro-amerikaiak. Kwanzaa hozták létre hogy emlékeztesse az embereket az afrikai történelem, a kultúra és szokások. Ennek alapja a regionális szüreti ünnepségek Afrikában. Alatt hét napon Kwanzaa emberek díszítik otthonaikat és viseljen ruhát a hagyományos afrikai színeket - piros, fekete és zöld. Piros gyertya, fekete és zöld vezetékek a legcsodálatosabb Kwanzaa kézműves termékek. Egy másik klasszikus kézműves tétel van a Kinara Craft. Made of self keményedő agyag, fekete, zöld és piros gyertyákat the Kinara van kivilágított minden éjszaka Kwanzaa.

0 comments: