: Ocho Rios Karácsony körutazások

Posted by Jiky at 4:58 PM

Tuesday, October 27, 2009

: Ocho Rios Karácsony körutazások
Sail Away a boldog hullámok és tapasztalata a szellem a szezon alatt rejtőznek az egzotikus helyszíneken. Ocho Rios karácsonyi cirkál juthatunk el a lélegzetelállító helyeket a buja dzsungelt, fehér homokos tengerpartok, bukfencezett vízesések, hegyek, stb

List Of Ocho Rios karácsonyi Cruises

* A rögös tengerpartjainak Ocho Rios várják Önt a csodálatos szépséget rejtett a föld a varázslat.


* Hát nyugodtan próbálja ki a privát strandok, friss homár és Irie embereket. Ocho Rios karácsonyi cruises exkluzív minute utak egy jönni minden évben, és a kényelem biztosított nem kevésbé, mint a luxusszállodák.



* A karácsonyi szárnyashajó biztosít Önnek világszínvonalú kényelem és a luxus. A skandináv légköre int az embereket, hogy fórumon nagy számban.


* Az éttermek imádott nyílt ülések és csodálatos vitorláskikötő, hogy tárja fel hideg vízzel, míg úszás.


* Savor az ízletes konyha és élvezze a karácsonyi pártok felcsillan a karácsonyi napok. The nyugodt és elegáns megjelenés a hajó több, mint érdemes. Érzéki szépsége hely imádta a szórakozást szerető indulatos a kívánt helyre közepette a Karib-szigeteken.


* A szépség a szezon nem teljes, nem tapasztalja a ragyogó azúr a karibi vizeken. Hát akkor válasszon a következő cirkál a legjobbnak, amely megfelel a zsebében és az íz-7 éj karibi karácsony Cruise, Miami-Miami, Nyugat-karibi tartózkodás és Cruise és a karibi karácsony és szilveszter.

0 comments: