Christmas Food Mesterségek

Posted by Jiky at 10:58 AM

Thursday, October 22, 2009

Karácsony figyelhető meg világszerte ünneplik Jézus születését. A fesztivál során az emberek díszítik otthonaikat a lehető legjobb módon a különböző díszítő elemek állnak rendelkezésre a piacon. Abban az időben a karácsonyi ünnep emberek díszíti a beltéri, valamint kültéri ház különböző mesterségek, amelyek az otthoni vagy emelik a piacról.

Ezek a mesterségek lehet papír kézművesség, woodcrafts illetve élelmiszer szakmában.

Karácsonyi Élelmiszer kézművesség ahogy a neve is suggestsare mesterségek, melyek ügyes arra, zöldség-vagy gabonafélék és egyéb élelmiszeripari terméket.

Segítségével az anyagok és az utasításokat az alábbi megpróbál a következő karácsonyi Élelmiszer kézműves otthon.

Növényi Kinyomtatja-Ez a vízi jármű adható ajándék a mindenki számára elérhető.

Szükséges eszközök:

* Hentes papír, háztartási papír, rizspapír, vagy polcon papír, 9 X 12 inches vagy annál nagyobb a csomagolópapír, vagy kisebb írólap.
* Napilapnyomási
* Jar a a víz
* Ecsetek
* A különböző gyümölcs és zöldség
* Tempera fest

Eljárásrend

* Rendezzük a papírt tetejére újság. Töltsük jar vízzel tartsuk kefe.
* Vágott gomba és a karfiol florets fentről lefelé és egy almát keresztbe, eltávolítva a magokat. Hagyja, hogy a zöldség-és gyümölcs-fele száraz a papírtörlő legalább egy órát. Tudod is használ citrom-és narancssárga fele, de tartania kell legalább 2 napig száradni.
* Brush metszéslapjuk a zöldségek és gyümölcsök tempera festék és nyomtatási nyomja határozottan a papírt. Lesz képes 3 megjelenés előtt meg kell átfestés.
* A véletlen minta segítségével a gyümölcsök és zöldségek, illetve, hogy sor az azonos zöldség-és gyümölcs különböző színekben. Színek használata az Ön saját akaratából. Amikor a festéket száraz, a papírt készen áll a használatra.

String of Paper Mézeskalács Férfiak és nők: ez a hajó lehet megfogalmazni az egész szobát vagy forgalomba az ablakok vagy kötve körül a karácsonyfát. Szükséges eszközök:

* Barna élelmiszerbolt táska vagy barna / tan építés papír
* Ceruzák, illetve marker
* Olló
* Ragasztó, szalag, vagy tűzőkapcsot
* Egy hosszú darab zöld vagy barna fonalból vagy string

Eljárásrend

* Rajzolj egy mézeskalács férfi vagy nő egy darab építési papírt. Győződjön meg róla, hogy rajzoljon egy téglalapot a tetején a fej (a mézeskalács személy lógnak a téglalap, amelyet a hajtogatott fölött).
* Vágott ki a mézeskalács ember. Rajzolj egy arc, ruházat, stb
* Fold a négyszög tetején, a fej felett.
* Csatlakoztassa a mézeskalács személy egy hosszú string szalaggal, ragasztó, vagy a kapcsok. Hogy több mézeskalács ember, és azt csatolja a húr.

0 comments: