Christian Christmas Crafts

Posted by Jiky at 9:58 PM

Friday, October 16, 2009

Karácsonyi szezon az az idő, amikor eszünkbe jut Jézus tanításainak vagy üzenetet az emberiség számára. Megpróbálunk felszív bennünk a tulajdonságait egy valódi keresztény, megpróbáljuk inkább megbocsátó, emberibb, több felelős a tengerbe emberiség bennünket körülvevő.

De a keresztény tanai kell megtanult gyermekkorában. Több száz keresztény karácsonyi kézműves, amelyek tanítják a gyerekeket az iskolában.

Néhány keresztény karácsonyi kézműves itt bemutatásra. Élnek majd egy csodálatos tevékenysége a gyerekeknek.

Clay Krisztus születése

Szükséged lesz 3 mini agyag cserepek, 3 nagy, fából készült gyöngyökkel, szalma vagy moha, arany szalaggal string, csíkok, szövetből és tapadós ragasztó. Hogy a betlehemezés, viszont a két edény fejjel lefelé, és ragasszuk a perem tetején egyenként (képviseli Mária és József), helyezzük az egyik szövet csíkok Mária feje fölött és más kerek Joseph vállát. Hely szalma a harmadik pot (jászolba képviseli) és a harmadik helyen a szalma gyöngy (képviseli Jézus fej). Ekkor helyezzük az arany szalagot a fej körül Jézus, mint egy korona.

Karácsony Cookie Trees

Ahhoz, hogy ezt a lenyűgöző keresztény karácsonyi kézműves, szüksége lesz egy doboz jégkrémet cukor kúp, zöld cukormázat, fehér cukormázat, piros cukormázat vagy kis piros cukorka. Most viszont a cukor kúpok fejjel lefelé és terjedését a zöld cukormáz alatt kívül a kúpok. Alkalmazzák a fehér cukormázat, mint egy garland és helyét a piros cukorkákat a fákon a díszek.

0 comments: