Karácsonyi Kézműves Bazár

Posted by Jiky at 7:58 PM

Monday, October 19, 2009

Karácsonyi kézműves bazár olyan hely, ahol sok-sok móka és vidámság sor. Ők szerveztek karácsony előtt minden évben különböző helyeken keretein belül a város. A karácsonyi kézműves vásárok vannak zenei előadók, élő zene és sok szakasz mutatja. A vevők kínálják különleges ajándékok, melyek határozottan hozzá a karácsonyi móka és vidámság.

Az egész hangulat nyugodt és informális. Normális esetben a bazárban tartják 15-20 nappal karácsony előtt.



Karácsonyi kézműves bazár nyitva áll, sok órát. Ezek továbbra is nyitva, legalább 12 óra naponta általában 11-11. Vannak számtalan élelmiszer-és élelmiszer-istállókat és az ital rendelkezésre álljanak, és sok idő, van élő zene, amikor a bazárban zárul a nap folyamán.

Till Christmas Eve, vannak zenei előadók a hétvégén. Az utolsó karácsony előtti pénteken is lát, mozgalmas tevékenység délután, mint az utolsó zenei előadók színhelye. A karácsonyi kézműves bazárt, az egyik talál egy sor egyedi cikkek és ajándéktárgyak. Vannak szép kézzel készített karácsonyfadísz és a kézzel készített illatos gyertyákat. Ezek a kincsek vásárolt nagy élvezet, és az összegyűjtött pénzt a forgalmi menjen a különböző jótékonysági szervezetek.

Vannak számtalan booths jellemző díszei karácsonyi díszek, piték, tészták, pudingok és más kellemes jó. A gyerekek mindig van egy ünnepi alkalommal a bazárban, mivel olyan sok standokon eladási játékok. További részletek tarthatja a kapcsolatot a karácsony karneválok.

0 comments: