Homemade Karácsony Mesterségek

Posted by Jiky at 1:58 PM

Wednesday, October 14, 2009

Házi készítésű karácsonyi mesterségek a dédelgetett családi családi örökség hogy adjunk hozzá egy csomó móka és vidámság az ünnep a karácsony. Alább felsorolt néhány csodálatos nagy hatású hazai felmelegedés kézművesség, amely közlésének személyes érint ebben a karácsonyt.

Házi bizsu dobozok - Az apró aranyos bizsu dobozok készülnek stencil, szivacs és homok festék. Az arany levél dobozok díszes arany leveles motívumokkal ragasztott papíron mach mezőbe.

Fogas karácsonyfa - Prepared újrahasznosított Fogasok, multi string színes fény-és fa dísztárgyak Ez a fa gyönyörű házi készítésű járművein.



Papír Hóember modell - Ez a 3D papír hóember a sállal és egyujjas ideális karácsonyi kézműves a gyerekeknek. Fehér karton kör az alap, gally a kezükben, és kicsit ragasztó van szükség annak érdekében is.

Karácsonyi énekkar Angel Újrahasznosított villanykörte kézműipar Ez az újrahasznosított villanykörte angyal alkalmas, mint a karácsonyfa fedő, fa berendezés, vagy asztali dekoráció.

Karácsony Kártya Angels - Karácsonyi kézműves amit használ újrahasznosított karácsonyi kártyákat aranyos kis angyalok karácsonyi kártya használatára alkalmas asztali díszek, a fa vágása, vagy növeli, vagy egy koszorú ajándékba.

Glass Ball Dísztárgyak - Üveg karácsonyi díszek, darabka flitter, toll, gyöngy és csillog készítek ízletes gyöngy-labda, tollas labda, labdák és talmi marbleized golyót.

Házi készítésű élelmiszer-adományok - Forró csokoládé mix, forró kakaót keverjük össze, és kutya kezelésére néhány ízletes házi készítésű élelmiszer-ipari egységek.

0 comments: