Karácsonyi Kézműves Koszorúk

Posted by Jiky at 8:58 AM

Sunday, October 25, 2009

Karácsonyi Kézműves koszorúk hogy tökéletes karácsonyi dekoráció. Rengeteg karácsonyi koszorúkat találtak a piacon karácsonyi szezonban. Próbálja ki ezeket a következő karácsonyi koszorú minták kivenni csodálatos karácsonyi kézműves koszorút.

Candy Koszorú - Ez egy csodálatos koszorút használ kemény csomagolt cukorkák, szalag és fogas. Hang a koszorú, és tartsuk egy ollót, a közelben, hogy megosszák az édességet a látogatók.

Karácsonyi Berry Koszorú - Legyen ez aranyos karácsonyi koszorút a fa, papír, és néhány egyéb felszerelések. Meg finom is tesz egy gyönyörű kijelző.

Garland Karácsonyi koszorú - Ezek nagyon egyszerű tenni. Papír tányérok, színezett füzér négy láb, a könnyű súly dísz és édességet pálcák kell tenniük azokat. Teszik csodálatos külső és belső kijelző.

Fenyőtoboz koszorú - készültek pinecones, kabát akasztók, csatorna szalagok ezek koszorúk, hogy nagyszerű karácsonyi dekoráció.


Perec Koszorú Craft - Ez egy jó ajándék ötlet egy nagy karácsonyi dekoráció. Ragasztó perecek együtt így alkotnak egy kört, mint egy koszorú. Glue egy második réteg tetejére, hogy a gyártás persze a perecet ezen réteg találkozik közepén egy perec az alsó réteg. Hang a szalagot.

Aprított Búza koszorú - szétmorzsol aprított búza, és keverjük össze elég ragasztó és zöld élelmiszer színezés a kabátját. Tedd rá a hideg ostor fedőt, és alakítja azt szélén, így néz ki, mint egy koszorú. Nyomjuk meg a piros bogyós gyümölcsök és hagyjuk megszáradni egyik napról a másikra.

Koszorú Beaded Pins - E teszik aranyos karácsonyi pin ékszerek a csomagolás a biztonsági csapok a színes gyöngyökkel.

Handmade Karácsonyi koszorú - készült zöld filc, ragasztó, csillogás, flitter, szalagok ez a másik nagy ajándék ötlet vagy díszítés nagyszülők, vagy anya vagy apa irodája.

0 comments: