St. Barts Karácsony körutazások

Posted by Jiky at 3:58 AM

Thursday, October 29, 2009

St. Barts Karácsony körutazások
A védettséggel napfényes strandok párosulva elragadó szépsége a pálmafák teszi St. Barts kedvenc kísértenek a turisták. Ez az egyedülálló francia sziget jelölt természet Bounty egyik zavartalan célpontok a földre. A furcsa, strandok elárasztják a napsütés meghívja Önt, hogy megengedhet magának egy ábrándos hangulatban, hogy megemeli a csepegés szellem.


List of St. Barts karácsonyi Cruises

* A tiszta napfényes strandok párosulva elragadó szépsége a pálmafák teszi St. Barts kedvenc kísértenek a turisták.


* Ez az egyedülálló francia sziget jelölt természet Bounty egyik zavartalan célpontok a földre. A furcsa, strandok elárasztják a napsütés meghívja Önt, hogy megengedhet magának egy ábrándos hangulatban, hogy megemeli a csepegés szellem.



* St. Barts karácsonyi cirkál elvisz egy romantikus utazás a lélek nyugtató strandok, amely javítja a lelkes szellemében a szezon.


* A tizennégy gyönyörű napfényes tengerpart imádott bájos szépség és a luxus üdülőhelyek tölti fel a szíve a boldog hangulat a szezon.



* Ez a francia szigeten egy félreeső csendes részén, a föld büszkélkedhet az óriási örömöt és izgalmat is megtartotta rejtett tartogat még be Hát ha azt tervezi, egy elhagyatott családi kirándulás, akkor ne hagyja, hogy megérintse a puha fehér homokos talajon Marigot and Lorient strandok.


* A szél felőli oldalon a St. Barts-sziget kínál kiváló lehetőséget szörfözésre, vitorlázásra, fedélzeti szörfözés. Nos, ha figyel felé a szélmentes oldalra akkor ez egy félelmetes helyszín snorkeling, úszás, vizisí.


* St. Barts egy méltó hely a családi átjárók. Válaszd ki a St. Barts karácsonyi cirkál a széles skáláját Cruise Lines hogy juthatunk el egzotikus helyekre a nyugodt szépség. Seven Seas Navigator, a Seven Seas Voyager és Windstar körutazások a népszerű Cruise Lines kell választotta.


* A szárnyashajó exkluzív üdülési csomagok felcsillan a nyaralás.

0 comments: