Karácsonyi Felt Mesterségek

Posted by Jiky at 6:58 PM

Saturday, October 24, 2009

Hóember a leginkább imádnivaló mestersége karácsony. Ez egy meleg kedvence a gyerekeknek. Hóembert's rein minden egyes tételeket karácsonyi díszek to figurákat ajándék-útitakarók és címkékkel. Az alábbiakban néhány karácsonyi hóember kézműves elképzeléseket, amelyeket meg lehet próbálni hogy ezt a karácsonyt.

Kagyló Hóember - Ez a kis aranyos hóember készült kagyló, tengericsillag dísz és egy kis ragasztó. Ezt fel lehet használni a karácsonyi asztal díszítésére.

Hóember Bell Ékszer - E hó férfiak készült különböző méretű festett fehér, kerek harangok. Ezek ideális karácsonyfa dísz.

Hóember Gyertyák - Ezek szép labdát gyertyát öntött alakú hóembert. Teszik csodálatos belső kijelző.

Hóember Treat Box-Ezek finom karácsonyi kezelésére doboz fából készült doboz, és kevés kabátok fehér festéket. A hóember Doboz van egy kész hóember a befejezetlen fa része, a vízi jármű készlet.

Hóember Tükrök - Ez a csillogó hóember végezzünk kis tükrök a legkülönbözőbb csomagot találtak, a vízi jármű készlet. Ragasztóval két mindegyik méretre össze, vissza-to-vissza hosszú szalag között, így elég egy fogas, ha még van egy dísz.

Hóember Angels - Ezek az apró hóembert angyalok készült papír, szövet, nemez és gyöngyös drót. Ezek lehet szállítani, Karácsonyi ajándékok a gyerekeknek, vagy használt karácsonyi díszek jelenetet.

0 comments: