Karácsonyi Sewing Mesterségek

Posted by Jiky at 2:58 AM

Tuesday, October 20, 2009

Karácsonyi kézműves varrás kijelző gyönyörű kivitelezés a takácsok. Ők a féltve őrzött családi örökség a karácsony. Számos varrás kézműves lehet tervezni és tehetséges, mint karácsonyi ajándékokat. A kézzel varrott kézműves hozzá személyes meleget az ajándékokat.

Karácsonyi Cross Stitch Patterns - Sok imádnivaló cross stitch minták ábrázoló karácsonyi angyalok, falusi havas táj, Rudolf és viktoriánus noel nagyban Karácsonyi kézműves. A göndör szakálla Santa határon varrott 32-count vászon with speciális varratok, vagy a pazar ünnepi magyal formatervezési arany szál is gyönyörű keresztöltés wove minta finom művészetét. Karácsonyi üdvözlet kártya fűzött gazdag ünnepi színek és funkciók mikulásvirág, virágállatok, Holly és a tiszafa.

Karácsonyi Quilt Patterns - A karácsonyi szokások közé takaró paplanok, babák, angyalok, falra és így tovább. Santa öltözött meleg flanel sállal és hangulatos kötött sapka van egy szép karácsonyi takaró mintás ideális ajándék a gyerekeknek. Karácsonyi koszorú, elegáns karácsonyi falra készült gyorsan vágott négyzetek, háromszögek és szalagok.

Karácsonyi horgolt minták - Ezek a mesés horgolt mintákat ábrázoló karácsonyi angyalok, dísztárgy harisnya és így tovább. Hurkolt 3 bölcsek kihozza a hagyományos szórakoztató-három-dimenziós élet, fémes szálak a horgolás. Mézeskalács, hurkolt pingvin és Angel medve van néhány szép karácsonyi díszek hurkolt a tarka selyem szálak.

Karácsonyi gyapjú szett - Ez egy bájos gyűjteménye meleg gyapjú ujjatlan és harisnyát, hogy megünnepeljék a karácsonyi szezon. Könnyen megépíteni ezeket a kollekcióhoz alkalmasak díszítésre a fák, vagy díszítő csomagokat. Designs tartalmazza a Télapó, hóember, macska, hajó Holly és karácsonyfa.

0 comments: