Karácsonyi Kézműves Ajándékötletek

Posted by Jiky at 5:58 AM

Monday, October 26, 2009

Karácsonyig egyszer egy évben, de az öröm szerzés ajándékokat és használni őket továbbra is az az év hátralevő részében. Pontosan ez a szempont, ami karácsonyi ajándékokat így különleges. Az opció vásárlása ajándékok kiadások hatalmas mennyiségű pénz mindig van, de kézzel készített kis tételek vannak egy osztály saját, mint a munka és a gondolatok, amelyek halad ahhoz, hogy az ajándék megfizethetetlen.

Karácsonyi kézműves ajándék ötletek felfedezni ezt a szempontot a karácsony ad néhány tippet, hogyan lehet a kézműves otthon. Ez az egyik tevékenység nagyon élvezték a gyerekek.

Karácsonyi Tote Bag Craft

Amire szüksége lesz:

* Barna papír élelmiszerbolt táska
* Scraps Karácsony wrap
* Glue
* Zsineg

Módszer:

* Fold tetején a barna szatyor kétszer, mint egy szegély
* A két lyuk a zsineg fogantyúval
* Fedje be a zsákot a karácsonyi pakolások ragasztóval



A fenti csak egyike a karácsonyi kézműves ajándék ötlet. Vannak más dolgok, karácsonyi adható ajándékok. Kézzel készített karácsonyi képeslapokat, Santa Claus, vagy Rudolf a rénszarvas teszi rendkívül csábító ajándékok speciálisan kiskorú gyerekek a házban. Karácsony is szól, amelynek nagy ünnepek. Ezért az élelmiszer-ipari cikkek, hogy fantasztikus ajándékokat. Házi készítésű karácsonyi sütemények, finomkodik pite, a karácsonyi puding a sütik, kekszek van a dolog meghalni. Ezek által élvezett mind a család és a szerelem és a szeretet mögött minden tétel után is megmarad a tapintatos véget ért. Látogassa meg a karácsonyi karneválok több karácsonyi kézműves ajándék ötletek.

0 comments: