Karácsonyi Felt Mesterségek

Posted by Jiky at 5:58 PM

Thursday, October 22, 2009

Alatt az ünnepek a karácsony emberek képei díszítik otthonaikat az a kézművesség, hogy különböznek egymástól alak, méret, forma, struktúra és szín kombinációja.

Ezek a mesterségek lehetnek papír kézművesség, woodcrafts, élelmiszer kézműves vagy bármilyen más vízi jármű. A karácsonyi kézműves lehet tenni otthon, vagy vásárolt a piacon.

A karácsonyi Felt Mesterségek azok a mesterségek, amelyek készült nemezből, ami egyfajta anyagból készült sűrített maláta állati szálak.

Próbálja ki ezeket egyszerű lépésben, hogy a következő karácsonyt Felt Mesterségek segítségével az alábbiakban felsorolt anyagok.

Felt Angel Ornament
Szükséges:

* Fehér Felt
* Flesh színű nemez
* 1 "Fa gyöngy
* Doll
* Paint
* Töltelék
* Kis szalag rózsa
* Gold cérna akasztható
* Gold Buttons (csillagok, szív)
* Arany jegygyűrű tartozékok
* Arany Pen hogy terveket vagy írjon üzenetet

Eljárásrend

* Cut 2 fehér éreztem a testnek. Stitch fel három oldala van, cucc. Gyűjtsön tetejét szál és húzza szoros. Cut fegyverek fehér érezte, a kezek és lábak a Flesh éreztem.
* Paint arcot fa labda, ragasztó hajjal tetejére fejét. Glue feje tetejére a szervezetben. Ragasszuk a kezét, hogy a kar darab, ragasztó karját, hogy a szervezetben. Glue lábát a fenékre a szervezetben.
* Glue gomb között a kezét. Glue emelkedett a nyakát. Használja Bow szárny vagy vásárolt szárnyát, és ragasszuk a hátuljára a szervezetben. Glue gyűrű, hogy hátul a fejét. Szeres fonál felénél csomót and ragasszuk a csomót, hogy hátul a fejét.

Nemez Ornamentika
Szükséges:

* Nagy és kis papír tányérok
* Felt különböző színekben
* Cookie vágógépek (különböző méretű és formájú)
Pamutfonal *
* Glue
* Olló
* Lyukasztás
* Ceruzák, toll, színes ceruza, festék

Eljárásrend

* Trace cookie vágók ra lemezek.
* Vágja ki.
* Színes.
* Glue, hogy éreztem.
* Cut érezhető díszítéssel.
* Punch egy lyukat a tetején.
* Place string a lyukon, nyakkendõ.

0 comments: