Christmas Candle Mesterségek

Posted by Jiky at 4:58 AM

Saturday, October 17, 2009

Karácsonyi gyertya jönnek a különböző formák és színek. Sok illatos gyertyák, amely nemcsak kiemelik a szép karácsonyi díszek, hanem a szép Illata nyugtató és csodálatosak. Christmas Candle Mesterségek Delves a művészeti tétele ünnepi gyertyák és az őket kötő hogy nagy öröm mindenki számára, aki meglátja őket.

Karácsonyi gyertya hajó fel van sokféle. Mi nagyon röviden néhány gondolat őket.

Készítettek egy horgolt karácsonyi gyertya lesz szüksége horgolt akasztóval (size G) bármilyen 4 rétegű fésűs fonal tömegének fehér, piros és zöld, üres WC szövet roll. A horgolt design meglehetősen egyszerű, és bárki ezt, amennyiben idejük a kezükben. A gyertya lesz körülbelül hat hüvelyk magas és nézel ki.


Más típusú karácsonyi gyertyák egyformán nagy. Ha van kis színes tartályokban otthon akkor töltse fel őket a forró olvadt viasz with kanóc. Hagyja, hogy a viasz rendezni. Tekerjük a tartály vidáman színű papír. Ha azt szeretné, ha teheti illatos gyertyák azonos módon történik. Csak használ muskátli, vagy levendula vagy a rózsaolaj a viasz. Amint az égő gyertyák kezdeni, akkor ad nem csak a fény, hanem egy nagyon kellemes illata. Vannak kész karácsonyi gyertya kézműves készletek állnak rendelkezésre a piacon. Ha Ön szeretné, használja azokat, és a hatása az lesz, ugyanolyan jó. További információért, csatlakozzon karácsonyi karneválok.

0 comments: