Karácsonyfák díszítő

Posted by Jiky at 4:58 AM

Saturday, October 3, 2009

Dolgokról ünnep varázsát. Végezze el a karácsonyfát díszítő díszítő azt a karácsonyi kíváncsiságától and látványosan barátait és családját. Karácsony karneválok itt exkluzív gyűjteménye díszítő karácsonyfát. Díszes karácsonyfát is, hogy a tökéletes alakú, szaga, textúrája és sűrűsége.

* Egy igazi karácsonyfa díszítés, ha lehet díszített egyedi karácsonyi ajándékok, mint a babák, játékok, a 3 csillagos a karácsonyi, és ajándék minden tagja számára a család.

* A táj, mint egy díszes fa a Colorado Blue Spruce teszi kiváló élő karácsonyfa a maga kék-szürke az ezüst szín, ez a fa természetes glows egy kúp alakú.

* Az arizonai Cypress egy torony alakú, és zöld színű. Ez egy illatos fa mentén déli és keleti régióiban az Egyesült Államokban.

* A Balsam Fir egy piramis alakú. Ez sötétzöld színű, hosszú, tartós tű. Ez egy illatos fát népszerű kanadai és néhány területen az Egyesült Államokban.

* A Douglas Fir egy kékes-zöld piramis fa. Az egyik legkedveltebb karácsonyfák, ez birtokol egy édes finom illata.

* Az emelkedő ágát Fraser fát is kedvezett, mint a karácsonyfa, melynek ereje megtartása fények és nehéz díszeket. Ágak használják karácsonyi roping.

Más fák felhasznált nemes jegenyefenyő, kelet-vörös cédrus, Leyland Cypress, Virginia fenyő, erdeifenyő stb Jelentkezzen be a karácsonyi Carnivalsfor kellemes élmény a bevásárló Díszítés karácsonyfát.

0 comments: