Vallási Karácsony Crafts for Kids

Posted by Jiky at 1:58 AM

Sunday, October 25, 2009

Vallási Karácsonyi kézműves gyerekek állnak különleges gyerekek kézműves, amelyek a vallási téma alapulnak. Vannak bőven ilyen kézműves során rendelkezésre álló alkalommal a karácsonyi ajándékot a gyerekeknek. The házi is kevésbé költséges, rajtuk a személyes kapcsolatot. Az alábbiakban néhány vallási Karácsonyi kézműves gyerekek számára, amit ment keresztül, mielőtt azokat a végleges választás.

3D Star Craft - Ez egy aranyos, egyszerű kézműves papír készült, több színes papírt és ceruzát. Ez egy aranyos 3D dísze lehet can lógott kószál gyerek szobájába.

Angel Craft - tarka papírból készült vágott out, design sablonokat és ragasszuk ott megy a különféle kézműves termékek, mint angyal angyal amerikai hajó, a karácsonyi angyal kézműves papír, kúpos angyal kézműves papír, stb

Haszonállat Mesterségek - Ezek betlehemes típusú állatok, mint például a kézművesség egy szamár, tehén, sertés bárányok és rénszarvas Ideális Télapó ajándékokat a gyerekeknek

Karácsonyi Témakör Cross Stitch Pattern - E két kezdő keresztöltés minták gyerekeknek, hogy a karácsonyra. Az első minta jól működik a könyvjelzők 8-án vagy 11 szám Aida ruhával. A második minta lenne egy aranyos párnát, 6 vagy 8 szám Aida - csak vágni egy darab megfelelő szövet, összevarr és adjunk hozzá egy kis darab fahéj vagy szegfűszeg a töltelék, hogy ez egy kellemes illat. Mind a minták is, hogy egy szép képet műanyag vászon.

Karácsony Születés Felt Board, Bábu vagy színezés Sablonok - Ezek lehetnek ideálisak falikárpitok karácsonyra. A számok kivágott alakú karácsonyi figurák, mint a kis Jézus, Mária és József, és az egész betlehem megformálója egy éreztem fórumon.

0 comments: