Craft Karácsonyi díszek

Posted by Jiky at 4:58 PM

Tuesday, October 20, 2009

Kézműves karácsonyi díszek csodálatosak giccses gyűjtemények és biztosan hozzáteszi ünnepi érint a karácsonyi ünnep. Kézműves karácsonyi díszek vásárolható meg kézműves mutatja a bel-és kültéri díszítés. Ők díjas birtokában van, ezért féltve őrzött örökké.

Házi Mesterségek karácsonyi dekoráció
Házi Mesterségek karácsonyi díszek könnyen tett néhány hazai cuccot, és ezért is ad egy nagyobb lehetőséget a karácsonyi kézműves making. Ők is kevésbé költséges, és megjeleníti a kreatív minőségét kézműves mestert.

Típusai Mesterségek karácsonyi dekoráció

* Házi bizsu dobozok készült stencil és homok festéket vagy fogas készült újrahasznosított akasztók, string fények gyönyörű házi dekoráció.

* Snowman model: karácsonyi dekoráció is hiányos nélküli papír hóember modell, másrészt ez a dekorációs elem is könnyen tenni a gyermekek körében, ahol élesíteni a kreatív képességek a gyermekek és ezzel egyidejűleg kap egy vízi jármű kelt karácsonyra díszítéssel. Cotton hóember, smiley hópelyhek és göndör haj Santa más mesterségek karácsonyi díszek.
* Christmas Tree Decoration kézművesség - A gyöngyös csillag fa kárpitozás készült kézműves gyöngyökkel és zsenília szára néz ki, szép a füzér. A nagyobbak is használható karácsonyfadíszek. Gyöngyös dísztárgy, kristály spirálok és virágok, dísztárgyak Styrofoam hópehely csillogás arannyal és ezüsttel hétszer vágott.
* Üveg golyó díszek közé gyöngy-labda, tollas labda, labdák és talmi marbleized golyót.
* Kézműves karácsonyi dekoráció újrahasznosított Lights - Angel villanykörte kézműves, tünde villanykörte vízi jármű vagy a Santa villanykörte kézműves néhány Kézműves karácsonyi dekoráció.
* Karácsonyi dekoráció Card - Cute karácsonyi angyalok "és más számokat lehet újrahasznosított karácsonyi képeslapokat és használható asztali díszek, a fa vágása, vagy növeli a koszorút, vagy ajándékot.

0 comments: