: St. Marteen karácsonyi körutazások

Posted by Jiky at 10:58 AM

Thursday, October 29, 2009

: St. Marteen karácsonyi körutazások
The ragadó szépsége Szent Marteen csábít Önt megengedhet magának egy töprengő gondolat. A bájos táj és a puha fehér homok csalik turisták pour le csoportokban. Sétáljon végig a fehér homok és vehet részt a legkülönfélébb tevékenységek által szervezett Szent Marteen karácsonyi cirkál az Ön szórakozást.A védettséggel tiszta vizek, és elbűvölő természeti szépsége élénkíti a hangulat a szünetek.




List of St. Marteen karácsonyi Cruises

A Szent Marteen karácsonyi cruises exkluzív üdülési csomagok ízlésének és zsebében.



1.Grand karibi Karácsony + Újév

Míg a hajóra lépés biztos vagy benne hogy egy egyedülálló élmény látni a világot egy elegáns öltöny. A figyelemre méltó tágas kialakítása túra fogadja a vendégeket impozáns luxus.
A privát erkélyek büszkélkedhet a nagy véve a látványos óceán látványa. A nyitott ebédlő imádott munkájának az exkluzív belső tér kialakítása növeli a szépségét a hajót. A menü tükrözi a gazdag északi ízét olasz konyha.



2. Karib-térség Karácsony

Megünnepelni a karácsonyi vitorlázás el a boldog hullámok az egzotikus helyek a földön. The lenyűgöző szépsége a foltok ragyog a szépsége a szezon ahogy alakul tükröződik az ősi fehér homok a tengerpart. A luxus, a kényelem párosul kívánt kényelmi teszi az utazást még érdekes és izgalmas.

0 comments: