Christmas Wedding Favor Ornament készítése

Posted by Jiky at 1:58 AM

Sunday, October 11, 2009

Esküvõtökrõl egy különleges esemény Önnek. Egy nap amit hoz az életedbe az új remények és kívánságait. Olyan, mint egy álom vált valóra. Karácsony, hogy egy esztétikai és örömteli ünnep kasztok elbűvölő varázslat az Ön esküvő napján. Karácsonyi dísz esküvői így egyik kedvenc időtöltés a fiatalok körében tagjai a családban. Mindenki összejövetelek és alkalmazása kreatív és innovációs erejét ad okot izgalmas esküvői szívességet.

* Helyezze a fénykép egy pár az esküvő kegyet-hoz ad ez egy személyre szabott kapcsolatot.

* A dátum az esküvő és a párok nevet lehet nyomtatni a díszeket a fényes és csillogó festék hívni a vonzalom, a vendégek rendelkezésére.

* Handmade karácsonyi esküvő kedvezmények nevezik, mint a legjobb esküvői díszítés szívességet. Érintését kéz hoz magával egy családias érint kevert szerelem és a szeretet.

* Handmade pamut harisnya töltött csokoládé és a kis ajándékot is biztos hogy egy kedves mosoly az arcán a fiatal vendégeket.

* Színes gyertyák gyönyörűen kialakított saját kreativitását és csomagolják, selyem szalag megjelenés mesés és izgalmas, mint az úgynevezett karácsonyi esküvő szívességet.

* A karácsonyi esküvő témát ad a tökéletes esküvői érjen el a szívességet. A szépség a hónap sző a varázslatos varázslat a vendégeket.

* A kártyabirtokosok, kristály kedvezmények, hópehely varázsa, hó kitömött medve és Rudolf rénszarvasok tökéletesen és ízlésesen csomagolt, selyem szalagok és vonzó mosoly dobozok visszaállítja az arcát a vendégeket.

0 comments: