Karácsonyi Craft Ornament Ötletek

Posted by Jiky at 3:58 AM

Thursday, October 8, 2009

Valami szép ajándék barátainak, hogy ezt a karácsonyt. Kézműves ötletek kölcsönöz a kreatív oldala el persona, ugyanakkor hozzá a személyes érint-hoz ajándék. Karácsonyi karneválok kerülsz számos kézműves karácsonyi dísz ötletek kipróbálására, meg maga.

* Create fém művészeti formák a plazma fém vágó hogy mintás kapuk, művészi jelek, fém-művészeti formák, stb

* Próbálkozzon a kezed egy pár japán kézműves idén télen, mint a művészi Shoji képernyők, karakter ékszerek japán szótag vésett, illetve kő-, fa-, wire szobrot.

* Create your own karácsonyi édesség csomagolására is, tökéletes a karácsonyi parti szeret karácsonyi édesség büfé csomagolást. Meg tudod változtatni a betűtípust és színt és adja meg a személyes kapcsolatot.

* Kids próbálja ki Karácsonyi kézműves hobbi létre, mint a személyes karácsonyi albumot, csapd könyv-és memento.

* Ólomüveg minták, mint a karácsonyi lámpaernyők, Santa postaláda, eper, birdhouse és így tovább.

* Design a karácsonyi paplan "baby minták, mint a bárányok, a jászol, a karácsonyfa, a csillagok, gyertya és mit, az összes megtett élénk színekben.

* Van egy gyűjteménye appliqué minták, paplan tömb, horgolótű, tű festéssel és többet ékessége a karácsonyi kézműves ötlet.

* A baba és virágos alkotásai közé tartozik kitömött posztó Santa babák, hímzett rénszarvasok és pöröly babák, és virágos freebies, mint a fagyöngy, borostyán, magyal csokrok.

0 comments: