Karácsonyi Kézműves Patterns

Posted by Jiky at 6:58 PM

Saturday, October 17, 2009

A karácsonyi ünnep csupa vidámság és mulatozás. Karácsony Mesterségek Bővítsen móka és meleget ennek megünneplésére. Rengeteg karácsonyi kézműves minták állnak rendelkezésre elkészítése gyorsabb, egyszerűbb és olcsóbb karácsonyi kézműves.

Hóember Patterns - Made of akril festék, matt spray és a papír fa a cuki hóember mintázat ideális karácsonyi udvar látható.

Santa minták - Made nyomtávú huzal, szövet vendégkönyv, fa ragasztó és festékek a különböző finom Santa szokásokat jól néz ki, ha lógó faágakat vagy ajtótokoknak és mantels.

Karácsonyi Signs - Ezek a gyönyörű dekoratív szokások elhagyásával, karácsonyi kívánságait. Lehetnek kötve az átjárókon köszönti a látogatókat.

Angel Patterns - A különböző angel szokások változnak festészet szokások üvegedénybe mintákat. Általában az angyal szervezet ügyes a rétegelt lemez, a szíveket a fenyők és egyéb díszítmények kész a fedélzetre fel az angyalok. Hozzáteszik, szépség, fedett és szabadtéri bemutatás.

Mézeskalács Patterns - Vendégház lámpaernyők vagy valamilyen karácsonyi számokat készített transzfer a papír, a puha, száraz ruhával és mézeskalács, hogy félelmetes karácsonyi kézműves.

Betlehemes Patterns - A különböző betlehemes mintákat ábrázoló Születésének jelenetek a karácsonyi épülnek főként fából gyertyák és delta tejszín réteg festék. Fel lehetne használni őket a szórakozás és a helyi kézműves mutatja.

Knitting Patterns - Különböző kötési ütemén kalap, kesztyű, kendő és sejt telefon terjed áll szép karácsonyi kézműves. The horgolt rajzolatát játékmackó, a viktoriánus szalma kosár egyszerűen páratlan a kivitelezés. Kézimunka minták mint steppelt anyag karácsonyi potholder van egy dédelgetett kincs karácsonyra otthon díszítéssel.

0 comments: