Hallmark Gyűjtögetős Karácsonyi díszek

Posted by Jiky at 7:58 AM

Friday, October 9, 2009

Íme egy esélyt adjunk el számba karácsonyi kollekcióhoz idén télen. Karácsonyi karneválok hoz neked egy egész sor új karácsonyi Hallmark gyűjthető díszei, hogy rostán keresztül.

* Jane's Holiday Hallmark Gyűjtemények tartalmazza: A szakasz a maga Disney Micimackó hangja és egészséges, vonzalma édességek, Herbie, Ariel, Friends Forever, Bambie and Friends, különc, Kis Göncöl, Dominó, stb

* A sorozat Mitford kínál merchandising bonanza. Karácsonyi díszek, kártyák, gyertya, tányér, bögre, még zománc kávéskannák szerepelnek.

A hóember egyike a cookie edényben. Ez birtokol egy antik keres patina with crazing a máz.

* Állat Gyűjtemények tartalmazza az ábrándos Frogs Frog Prince, a Circus Elefánt-Artesania Rinconada, a Hot Dog Grape Vine dísztárgy, Prince a Pub Bobble, molyhos küllő, Festett pónik Mennyei Pony, a tacskó, White Tiger Cubs Anya és Vízügyi földgömb Chuck Darwin-Boyds Plüss és a fantáziadús Frogs Frog Prince Kerámia Magnet.

* Nosztalgikus retro, gyűjtemények, mint a Coca-Cola termékeket funkció papírpoharak, Glass Cans, Fa Serving Tray, Metal Neon Clock Palack, Straw-holdesr, szívószálak, szalvéta, Szalvéta-adagolók, Glass Ball Dísztárgyak, cukor Shakers.

* Társai közé egy póni, vagy Puppy karácsonyra, Purring egy-mailben, A Mester + Ornament, Angel of Life, mindig az jutott eszébe, stb

Hallmark érinti majdnem minden típusú kollektor ezekkel az elemeket. Kansas Azok a termékek, Wacky Wobblers és több, csökkenése a karácsonyi díszek Hallmark gyűjthető karácsonykor karneválok.

0 comments: