Rajna Cruise Karácsony

Posted by Jiky at 11:58 PM

Tuesday, October 27, 2009

Rajna Cruise Karácsony
Ha Ön tervezi ünneplik meg nyaralását a varázslatos helyen rajnai majd, hogy előre meg egy egyedülálló nyaralást. A Rajna körutazás karácsonyi átadja neked a magával ragadó szépsége a rejtett bája, hogy fekszik a félreeső sarkában a világon.





List Of Rajna Cruise Karácsony

Fedezze fel a nyugodt szépség hogy áll a levegő a lélegzetelállító helyszíneken, sző a varázslatos spell körül egész lényét.Segítségével vizsgálja meg néhány, a népszerű Rajna körutazás Karácsony, hogy várja meg a lépés során yuletide nap.

1. Rajna Cruise Svájc

Fedezze fel a csodálatos és lenyűgöző sarkaiból Franciaországban, Németországban és Svájcban pedig hajózás a boldog hullámok a Rajna. A lenyűgöző szépsége Rajna Gorge párosulva a kívánt látogatások egzotikus helyeken Strasbourg Rüdesheim and bázel csalik az embereket, hogy a hajóra nagy számban.
A panorámás kilátást varázslatos erdők, lenyűgöző havas csúcsok és a hegyi patak ami útjukat labirintus rendkívül lelket megnyugtató. The körutazások rukkol meleg fogadtatást és a finom ételeket.

2. Romantikus Rajna & Mágikus Moselle Cruise

Fedezze fel a lelket megnyugtató szépsége Rajna és Moselle utazás közben keresztül Koblenz a Rüdesheim. A lélegzetelállító tájak, bor, falvak és az Unesco világörökség Scenery nem engedi el a szemet kap zaklatott. Ízét, az ízletes konyha és örvendezzetek a szépségét a csodálatos utat.

0 comments: