Karácsonyi kézműves és receptek

Posted by Jiky at 1:58 AM

Sunday, October 18, 2009

Karácsonyi kézműves és recepteket kínál változatos ízletes ételek, amelyek lehet élvezte alatt ünnepi napot a karácsony. The házi készítésű karácsonyi kézműves és receptek egy igazi móka, hogy valamint a kap ilyen ajándékokat.

Házi péksütemények, kekszek - Az író vagy joghurt e recept teszi a könnyű kekszet. Preheat a kemencét a 450 fokos. Egy keverő tálban habverővel össze a száraz hozzávalókat alaposan keverjük össze őket. Vágni, a vajat és lerövidítése keverjük össze. Adja hozzá a író vagy joghurt, és a keverékek, amíg a tészta lágy és hajlítható. Ha használ egy élelmiszer-feldolgozó, a tömeg a tészta jön össze a labdát. Ecsettel a sütés lapos enyhén néhány az olvasztott vajat. Vágd ki a keksz, és azokat a sütőipari gép 20 percig.

Christmas Cakes - Karácsonyi sütemények kerülnek a hagyományos kézművesség és recepteket a karácsony. Előkészítése Christmas Santa kalács fagy a Cupcake egy réteg fehér cukormáz. Add a piros fagyosan kalap, ívelt körbe az oldalán a Santa arca, és a fehérmályva pom-pom. Szórjuk a gyűrű kókuszdió hogy Télapó a szakáll és a haj. Döntetlen a szeme, és arcát a gél jegesedés, majd Ráadásul le egy piros cukorkát orrát. Toronymagas fa pogácsa, teasütemény csésze kalács, hóember csésze sütemények más karácsonyi sütemény tételek.

Karácsonyi desszertek - Vedd tejszín rövidítése, cukor, tej és tojás. Szitál a liszt és sütőpor együtt külön tálba. Beat száraz hozzávalókat nedves összetevőket, amíg sima. Stir in cseresznye. Fagylalt, almafa, crumble, csokoládé krémmel pite és a kávé-sütemény még más remek nyaralás desszertek.

Karácsonyi Party Foods - Csodálatos fél élelmiszerek tartalmazzák Tiny Taco Tarts, Holiday uborka Csészék, Jelly Bean karácsony és Key West Ketchup. Amazing mézeskalács ház is csinál édes csemegét a vendégeket.

0 comments: