Évzáró Üzletek Dániában

Posted by Jiky at 11:58 AM

Saturday, October 31, 2009

Ha Ön tervezi, hogy kilép a szülőföld és próbálja ki a karácsonyi zuhanyzók, melyek oly nagyon jellemző a más országokkal és még inkább, ha történetesen egy lakosa sem a skandináv országok, látogatás a karácsonyi üzletet Dániára, örvendetes változás az evilági létezését.

Bár csekély a jelentősége összehasonlítva a többi skandináv Dánia tette jelenlétét érződik a Világ arénában, egyenesen a napon a vikingek, aki büszke volt magukat a mesterek a tengerek. Ma kapsz hogy élvezze a legjobbat nyújtja a Dániában, a világszínvonalú város Koppenhága a nyüzsgő tömeg és bourgeoning Kávézók párhuzamosan létezik, a fenséges reneszánsz Várak, középkori templomok, akinek múlhatatlan népszerűsége vonzza turisták millióit minden évben. Ám legyen a kozmopolita városok és az álmos Bornholm sziget úszik a Balti fordulnak a karácsonyi üzletek Dániában és ad nekik lehetőséget, hogy elbűvöl, hogy a legteljesebb mértékben.

Koppenhága throbs élet és életerő és bevásárlóközpontok és raktárak vannak kötve öröm téged. Üzletek nyúlik a Városháza tér a New Harbour de ha vágynak a vásárlás kizárólagos stuffs, be kell sétálni egy másik száz méterre, és onnan indul a nagy exkluzív üzletek és a speciális üzletekben.

Strøget szegélyezik vezető nagy nevet tárolja és megyei üzletek, mindössze annyit kell tennie, hogy menj oda, és jólesett. Egy érdekes funkció, hogy a tervező galériákban Dániában viszonylag sokkal olcsóbb, mint európai társaik, így megragad, amit csak lehet.

Dánok elkezdtek létre hullámok a nemzetközi porondon és a fogadó egyedi designer galériák jöttek létre, amelyek flaunting a divatot stílusosan. Bang & Olufsen a végső-ban tervező sztereó berendezést, míg a Royal Copenhagen, döntéshozók dán porcelán merült fel a Világ márkákat.

Híres dán ruházati divat ikonok Munthe Plus Simonsen, Jens Laugesen, Bruuns Bazaar, Baum und Pferdgarten, Sand, Day Birger Mikkelsen, Isabell Kristensen Rützou és Ann Wiberg. Tehát megragad bármit is tarthat a szemed, és a robbanás vásárolni a karácsonyi üzletet Dániában.

0 comments: