Karácsony Mesterségek Ornament kihangosítók

Posted by Jiky at 10:58 AM

Thursday, October 8, 2009

Van-e olyan családtagja vagy barátja, aki élvezi viszont gyárts karácsonyi édesség? Kézzel készített díszek mindig áll ki, faragás egy hiánypótló saját. Karácsonyi karneválok elvisz egy olyan csodálatos világa kézműves karácsonyi dísz készlet.

* Create your own gyöngyös karácsonyi dísz készlet díszes övek, Bolos, virágok, baba, szalag, flitter, lámpákra és a csipke.

* Fairy dísztárgy, mint egy fehér selyem köntöst Csillagot rajta, a Santa ajándék zavarja kiegészített sequined csillagok.

* A Santa kézműves szatén labdát kiszerelve a fán vagy döntetlen a karácsonyi ajándékok a családja.

* Holiday emléktárgyat, mint egy kristály keresztje, Santa, a hóembert, vagy egy elf lenyűgözni a legjobb barátod a vakáció.

* Regisztráció a karácsonyi harangjáték szél, piros és zöld akasztani az Ön ajtón, jobbra a fagyöngy.

* Candle-tulajdonosok, angyal művészet készletekre egy tündér in tiszta öltözékben ezüstpálcát kezében egy, a kézműves óra készletek, Catchers álom mélynyomású karácsonyi kíváncsiságától.

* Világító dísz szett tartalmaz egy kivilágított világítótornyot, birdhouse, a kívánó jól kit etc szolgál a meghitt éjszakai fény a karácsonyt.

* Holiday dísz készletek magukban foglalják a Santa dísz, 1 "gyanta Karácsony sport, antikolt Santa fejek, Karácsonyi miniatűrök, mint a mézeskalács ember, a Rock Fa, a karácsonyi szánkó, stb

* A karácsonyi csillag akril hangzik messze a legjobb.

0 comments: