Miniatűr karácsonyfadísz és

Posted by Jiky at 8:58 AM

Sunday, October 4, 2009

Van egy miniatűr ajándék varázsa saját és jelennek meg, ha tehetséges gyengéden a szívet. Karácsony karneválok itt miniatűr karácsonyfadíszek minden készen annak érdekében hogy az Ön halt meg semmit, de a legjobb.

* Miniatűr karácsonyfadíszek közé töltve Santa vagy fagyi babák, featured régi gombokkal, a gyapot és a töltelék anyag.

* Tevékenységek díszek, mint a táncoló babák, a zenei kártyákat, beszél mikulások és lelövés csillagok az élénk színek a szezon.

* Babák díszítik a karácsonyi díszek fák baba, mint a Pea Pod, Communion lány és egy fiú, az ABC fiú és a lány Candy Cane, African American lány és egy fiú szállítást, Angel Baer Star Sign Glass Ball stb

* Született kődíszek néz lenyűgöző a karácsonyfát, miközben mutatja a születési hónapjában családtagok. Gránát, aquamarines, smaragd and topáz néhány, akik a fogás.

* Van miniatűr karácsonyfadíszek az egész család számára, ügyelve a nagyszülők, anyukák, apukák, testvérek, unokatestvérek, az egyedülálló szülők és a "who'-volna-you.

* Személyre szabott üdülés táblák tartalmazzák a Slate Snowman pár, a család 3 Snowman, stb Ők azonban nehéz, mivel ezek állnak a pala.

* Dress a karácsonyfa díszek-val haza, mint a Pink Vár, piros és zöld karácsonyi Vendégház, Country House, a Mézeskalács Házban, a Holly ajtó és a ház Fények és fenyőfák.

Győződjön meg róla, bolt a legjobb a miniatűr karácsonyfadíszek karácsonyi karneválok és dicsőítsék a ti kályha with otthonos meleget.

0 comments: