Karácsonyi üzletet Edinburgh

Posted by Jiky at 6:58 PM

Saturday, October 31, 2009

Edinburgh most nevezik, mivel a vásárlók paradicsoma a leginkább művelt és kívánatos bevásárló célpontok Európában. Butikok, plázák karácsonyi piacok és bevásárló utcák Edinburgh kínál minden darab belőle.

A széles skáláját bemutatott termékek Edinburgh üzletek változatos, mint a város nevezetességeit. Christmas üzletet Edinburgh közepette

a csodálatos hátteret az edinburghi vár csillámló a csillagfényes éjszaka tele van móka és izgalom.

Míg a vásárlás nézd át a Royal Mile és kap magának híres kötöttáru darabból Skóciában. Add a listán skót kasmír pulóvereket, régiségeket, skót CD-k, kockás gyapjú termékek, skót duda, szalagok, hanglemezek és még skót shortbreads. A város központjától híres lenyűgöző bevásárlóközpontok, mint a fejedelmek Mall és a St. James 'shopping center. Mind a plázák vannak tarkított különleges butikok, designer ruhákat és elektronikai készülékek. Fort Kinnaird Bevásárlóközpont-Egyesült Királyság legnagyobb "out-of-város" bevásárló központjától fészkelt itt Edinburgh-ban. Ne hagyja ki, látogasson a wyrd üzlet gyűjteni ajándéktárgyakat, kristály vigyáz és aromás olajok. George's Street sokféle dizájnüzleteknek állnak rendelkezésre a különböző tartományokban. Tegyen egy sétát a Princess Street és tesz egy pillantást vetett a karácsonyi termékek széles körben jelenik meg. Karácsonyi üzletek Edinburgh-ban is tökéletes úti igényes ügyfeleknek, hogy töltsön be összegyűjtése érdekében több információt Karácsony üzletek világszerte jelentkezzen be az oldalunkra karácsonyi karneválok.

0 comments: