Első Baby Karácsonyi díszek

Posted by Jiky at 4:58 AM

Saturday, October 10, 2009

Az első gyerek mindig az irgalmas szamaritánus!
És annak élete első karácsonyi egy dolog emlékezni.
Karácsonyi karneválok hoz neked az első kisbaba
Karácsonyi díszek.


* Személyre szabott Képkeret Ornament egy 5,5 hüvelyk hosszú játék, mint egy baba alakú csörgő. Ez kerek és baba kék mentén, a külső széle és halvány rózsaszín belülről. Kis fehér gyöngyök körül a keret varázslat "első gyermeküket KARÁCSONY". A kék és fehér szalag gyantát fel lehet használni írni az ő nevét.

* Blue Baby zsákmányt a 3 inches dísz patkó alakú. Domborító egyik baba bootie másik kis fehér gyöngyökkel. Egy kis harang van erősítve rózsaszín Cipőfűzők néhány fehér fodor csatolták.

* Baby díszítőelemek világos rózsaszín árnyalatú üveggömb a következő szöveggel: "Karácsony első gyermeküket" maratott felsõ. Ez birtokol egy arany Garland of levelek megy végig kerek. Négy kis kristályok fedélzetről a koszorú. A díszítmény hangs egy tiszta arany szalagot.

* Three Peas in a Pod tartalmazza az inge csillag koronát. Ez egy celadon zöldborsó pod kiemelve sötétzöld csillogás. Inside 3 csecsemőknek. Az 1. visel rózsaszín motorháztető with irizáló fénylik berendezés, a 2. visel, kék motorháztető with irizáló fénylik berendezés, és a 3. visel, könnyű Nílus zöld motorháztető with irizáló glitter trim.

* Az első Baby Girl díszek tartalmaz teddy peeking ki halvány rózsaszín harisnya. Ez a gazdaság egy sor, amely blokkolja a varázslatokat "Baby's". Az 1. baba lány díszek lógnak egy hurok a vörös zsinór.

* Az első Baby Boy díszek tartalmaz egy teddy peeking ki egy világoskék harisnya. Ez a gazdaság egy sor, amely megakadályozza varázslatok "Baby's". Az 1. baba lány díszek lógnak egy hurok a vörös zsinór.

Első baba díszítőelemek, mint a régiségeket. Ők örökre. Vásárlás az első gyerek karácsonyi díszek karácsonyi karneválok.

0 comments: