Ezüst tenger Cruise Karácsony

Posted by Jiky at 1:58 PM

Wednesday, October 28, 2009

Ezüst tenger Cruise Karácsony
Ezüst Seas Cruise karácsonyi kínálja utazók romantikus cirkál mentén az egzotikus helyszínek alatt rejtőznek a sarkokon a földön.Érezd a meleget a szezon összekapcsolt kizárólagos üdülési csomagok, hogy imád a karácsonyi bájos vakáció.

List Of Silver Seas Cruise Karácsony


# Egyes régiókban, amelyek hatálya alá tartozó Silver Seas Cruise Karácsony van Alaszka, csendes-óceáni Kabát, Afrika, az Indiai-óceán Karib-tenger, Mexikó, Kanada, Dél-Ázsia, a Földközi-tenger partján, Észak-Európa, Amazonas-medence és Dél-Amerikában. Ne hagyja ki, hogy látogassa meg az egzotikus helyeket a Seychelle-szigeteki, Comore-szigetek és Madagaszkár, Szent Lőrinc-víziút Quebec-ben, Hong Kong és Szingapúr.



# Tanács bármely négy Elegáns hajó az ezüst-tengeri hajóúton újra felfedezzük a hihetetlen vendégszeretetet a személyzet nyújt Önnek.


# Silver Cloud, Ezüst Szél, Silver Shadow és Silver Whisper mind a négy cirkál az imádott luxus kabin, tolóajtók és lélegzetelállító óceán látványa a magán erkélyekkel.


# A lakberendezés csábító és imádta a finom munkák belsőépítészeti tervezés. A szolgáltatások az párosulva izgalmas szórakozási lehetőségek felveti annak fontosságát, hogy Silver tengeri körutazás karácsonyi körében kalandot kedvelő turisták számára.


# Savor az ízletes konyha, melyek beütésű a ízt az óceáni íze.

0 comments: