Évzáró Mesterségek asztali dísz

Posted by Jiky at 3:58 AM

Thursday, October 22, 2009

Abban az időben a karácsonyi ünnep emberek díszítik otthonaikat fényekkel, a kézművesség, dísztárgy és egyéb díszítő elemek. Minden egyes sarkon, valamint a külső, a ház díszített díszítő elemeket. A karácsonyi Mesterségek Asztali dekorációk történik otthon, vagy emelik a piacról

A karácsonyi Mesterségek Asztali dekorációk változik egymással a formáját és szerkezetét. Alább azon anyagok listáját, és az utasításokat kell követniük, hogy egy adott tábla hajókra.

Materials Szükséges:

* Pinecones, fenyő koszorú, tőzegáfonya
* Garland, tőzegáfonya
* Gyertyák
* Karácsonyi Ornamentika
* A mesterséges vagy friss virág elrendezése
* Piros vagy zöld taper vagy pillér gyertya
* Réz vagy fából készült gyertyatartók
* Gyümölcs
* Dekoratív Bowl -
* Asztalterítő, asztali futó, hely szőnyeg, szalvéták
* Kéz-festék ünnep motívumok
* Kínai ételek és különleges ételeket
* Zacskó bags
* Karácsonyi édességek, dió vagy más apró csecsebecsék találkoznak.
* Fa szalvéta gyűrűket, vagy más típusú szalvéta gyűrűk
* Brass töltő lemez (opcionális)

* Vásároljon mesterséges vagy friss virág karácsonyi elrendezése és azt használja, mint az asztal asztaldísz.
* A gyertya hogy a saját karácsonyi asztaldísz. Set piros vagy zöld taper vagy pillér gyertyák sárgaréz vagy fából készült gyertyatartók, és intézkedik a friss vagy mesterséges fenyő koszorú, pinecones, és vörös áfonya körül a bázis.
* Tegyünk egy nagyméretű, dekoratív tál közepén a tábla és töltse aranyozott gyümölcs-és aranyozott pinecones. Rendezzük fenyő girland körül alapja a tál és szórás karácsonyi felveszi az egész koszorú.
* Helye darab friss fenyő koszorú egy nagy dekoratív tálba, és helyezzük vörös és arany labda dísz a tetején. Rendezzük a nagyobb darabokat fenyő koszorú körül alapja a tálból. Hely kúpos vagy pillér gyertyát mindkét oldalán a tálat, és homályos a mesterséges világítás a szobában, hogy a fény a megvilágított gyertya kap tükröződik át a középpontjában.
* Állítsa be a táblázatot, amely abrosz, asztali futó, hely alátétek, szalvéták. Használja nyomatok takarékosan, hogy elkerülhető legyen az asztalnál egy forgalmas néz, és hogy folyamatosan figyelem a középpontjába.
* Használd szalvéta gyűrűk, amelyek tükrözik a szezon, valamint kézi festés ünnep motívumok ra egyszerű, fából készült szalvéta gyűrűk, vagy más típusú szalvéta gyűrű. Szokatlan szalvéta gyűrűk, például arról, hogy néznek ki, mint területeire áfonya is használható.
* Használd Kína ételek vagy a különleges ételeket, amelyekből kiderül, karácsonyi motívumokkal. Ha ön használ egy csomó üdülési nyomtatott szövet díszítésére asztalnál, használja ételek kelt koordinálásában, szolid színek és kiegészíti őket, réz töltő lemez.
* Tegyünk egy kis ajándékot minden asztal beállítás, ami gyűjthető karácsonyi díszek, vagy kis tasak tasakok töltött házi készítésű karácsonyi édesség, dió vagy más apró csecsebecsék találkoznak.

0 comments: