Karácsonyi Arts and Craft Ideas

Posted by Jiky at 12:58 PM

Monday, October 12, 2009

Karácsonyi Művészeti és kézműipari termékek a legbecsesebb kincse a karácsony. Azt mutatják szeretettel és gondossággal, ha tehetséges a szeretteiket. Ők is hozott ajándékot üzletekben vagy kézi munka. The handmade is kevésbé költséges, és ábrázolják a kreatív minőségét készítő. Válasszon a különböző karácsonyi Arts and Craft Ötletek alá, hogy a szép kézművesség egy ünnepi és vidám karácsonyi szezon.

Gyertyatartók - Megjeleníti a gyertyák nyári stílusban hozná őket agyag edény néhány díszítmények.

Karácsonyi Napló középpontjában - összevonja a rusztikus elemei a naplók és a pinecones a mesterséges mikulásvirág virágokkal létrehozása asztaldísz, ami jól néz ki bárhol otthonában.

Karácsonyi Ginger Bread Ötletek - Made fel margarin, cukor, melasz, a tojás és a mézeskalács a gyömbér kenyér házak a Santa and szán egy szórakoztató és ízletes karácsonyi klasszikus.

Christmas Tree Dekorálás Témák - Karácsony a gyermekek és semmi nem rögzíti a Spirit of Christmas több, mint egy édes mackó. Ezek a rendelkezésre álló anyag-, fa-, üveg-, fém-és faragott tésztát dísztárgyakat. Vagy készítsd el saját ki a nehéz papírt.

Innovatív Christmas Ornament mesterségek - Ötletek karácsonyi díszek a trópusi témája akadhatunk. Hal-és madarak, trópusi a virágok és gyümölcsök, tengeri kagylókból és strand kiegészítők mindegyik küldött anyag és témák egy trópusi karácsonyra. Fontolja meg lóg a dísz vagy textúrázó girland egy pálmafa vagy egy szigeten fenyő, hanem, mint egy hagyományos fenyő, mint a karácsonyfa.

Lehetőségeit karácsonyi művészeti és kézműves ötletek száma végtelen. Ha szeretne többet megtudni őket látogatást karácsonyi karneválok.

0 comments: